Hexagon diy värilastuista

Myönnetään mä vähän höpsähdin makuuhuoneen uusista lakanoista ja päätin askarrella taulun, jossa nuo samat värit toistuisivat. Muutoin kovinkin pelkistettyyn makuuhuoneeseen tulee vähän syvyyttä ja taulunhan voi sitten lakananvaihdon yhteydessä vaihtaa toiseen tai vaikkapa tehdä ihan uuden samanlaisen oikeilla sävyillä.

Tämän taulun päätin toteuttaa maalien värilastuista, joita meillä ainakin löytyy aikamoinen kasa. Valitsin väreiksi neljä sävyä Lumikki valkoisen, Greippi keltaisen ja harmaasta Basaltti ja Takorauta. Nämä kaikki värit löytyvät Tikkurilan värikartasta. Taulun toteutus on sellaista jokanaisen taidetta, johon kukatahansa pystyy. Ei tarkkoja sääntöjä vaan ripaus luovaa hulluutta. Leikkaa lastuista valitsemiasi kuvioita, sommittele ja liimaa kuviot kartongin päälle ja laita kehyksiin. Mun sommitelma syntyi varhain aamulla, kun heitin kaikki suuret yölliset suunnitelmat romukoppaan. Ja tässä tulos vähän niin kuin kuusikulmoita a’la Rauharentola.

 

DSC_0287%20rauharentola.jpg

 

DSC_0259%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0280%20rauharentola.jpg

 

DSC_0257%20rauharentola.jpg

 

Idearikasta lauantaipäivää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *