Half diy half new.

Olen pitkään ihastellut rouhean yksinkertaisia betonituikkukuppeja, sillä kuten aikaisemmin on tullut todettua kova ja kylmä mutta samalla niin kaunis betoni kiinnostaa mua materiaalina kovastikin. Mutta koska aikaa ja paikkaa betonin kanssa touhuamiseen ei tuntunut millään löytyvän päädyin vähän oikaisemaan. Kärkkäisen verkkokaupasta löytyi edullisia Idé Group:in betonisia tuikkukuppeja, joita sitten hiukan modifioin.

 

DSC_0421%20%282%29.jpg
Tuikkukupit saatu bloginäkyvyyttä vastaan

 

“Paint dipped” tyyliin maalasin kahteen lyhdyistä mustan ja valkoisen väriraidan käyttämällä mustaa kalustemaalia ja valkoista seinämaalia. Koska betoni imee maalin itseensä varsin nopeasti niin kuivumiseenkaan ei tarvita iäisyyksiä, oikeastaan ihan hetki riittää. Rouhean yksinkertainen betoni säilyttää yksinkertaisen kauneutensa mutta väri tuo sille hiukan lisää ryhdikkyyttä vai olenko ihan väärässä?

 

DSC_0432%20rauharentola.jpg

 

DSC_0431%20rauharentola.jpg

 

Samaiselta valmistajalta löytyy myös muita betonisia ihanuuksia varsin kohtuulliseen hintaan aina betonipulloista betonijalustallisiin lyhtyihin. Kannattaa käydä kurkkaamassa ja tilata vaikkapa vaan tuikkukippoja, sillä ne toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja kun tilaat 15.8.2015 mennessä ja käytät tilauksen yhteydessä koodia ilmtoim94K.

 

Collage.jpg

 

Mä lähden vihdoin katsastamaan tämän vuoden Asuntomessut ja toivottavasti mukaan tarttuu kasapäin kivoja ideoita. Jonkaisen postauksenkin saan varmaan aiheesta aikaiseksi. Sitä odottellessa nauti kaunista kesäpäivästä, sillä juuri tänään saattaa sellainen olla.

2 kommenttia “Half diy half new.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *