Tule joulu skandinaavinen

Viime vuonna ihastelin ja tänä vuonna päätin tehdä myös itse. Puuhelmet lumoaa mut muodollaan ja aitoudellaan yksinkertaisuudesta puhumattakaan. Pelkistetty linja ulottuu tänä vuonna myös jouluumme. Pois kimallus ja tilpehöörit tervetuloa rauhalllinen elettömyys. Tämän helpompaa ei kuusenkoristeiden tekeminen voi olla ajattelin. Pujottelen vain puuhelmet ostamaani mokkanauhaan, solmin ja valmista on. No niinhän se käytännössä menikin mutta silti sormet huutaa eilisen askartelutuokion jälkeen hoosiannaa. Luistamattoman mokkanauhan helmiin pujottaminen olikin melko haasteellista mutta tylpän päättelyneulan avulla ei kuitenkaan mahdoton tehtävä. Ja kuten monesti muulloinkin lopputulos palkitsee.

 

DSC_0040%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0039%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0042%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Jos otat lapset mukaan askertelutalkoisiin, kannattanee hankkia a. joko ohuempaa nauhaa tai b. isoreikäisiä puuhelmiä. Kauniita niistä tulee varmasti niinkin. Ensin vähän työtä ja sitten taidan vielä aloitella yhden projektin, johon palataan sitten yhdessä vähän myöhemmin.

 

Kaunista lauantaita <3.

 

Aanestyspainike%20-%20Sisustus%20-%20Ind

8 kommenttia “Tule joulu skandinaavinen

  1. Ihanan simppeleitä koristeita &hearts; Mä olen kans ihastunut noihin puuhelmiin. Tilasin just isoja helmiä ja en millään malta odottaa niiden saapumista 🙂

    1. Katja puuhelmet on helmikauppa.comista, jossa taitaa parhaillaan olla kaikki -20% ja yli 40 eur tilaukset toimituskuluitta.

  2. Tulipa kivoja! Lähtee ehdottomasti kokeiluun meilläkin, on varmasti lapsillekin mieluista touhua.

    1. Kokeilkaa ihmeessä Katja. Pujottelu onnistuu jo pieneltäkin askartelijalta ja tuleepa siinä samalla vähän hienomotorikkaharjoitteluakin.

    1. Helmikauppa.comista tilasin ja eivät ne kovin painavia ole. Vähän jämäkämmälle oksalle varmasti ihan passeli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *