DIY Isänpäiväkortit kierrätysmateriaalista

Ollaankohan me ainoat mattimyöhäiset, kun puhutaan isänpäiväkorttiaskartelusta? Jos sieltä ruudun toiselta puolelta kuitenkin löytyy muitakin kaltaisiamme niin tässäpä teille hauska idea, jonka me toteutimme täysin kierrätysmateriaaleista.

Korttipohjat ovat käytöstäpoistettuja kansioiden välilehtiä. Solmio on leikelty paperikassista (Helsingin Sanomat jakoi niitä taas Habitare messuilla) ja napitkin ovat kierrätysnappeja.

 

DSC_0009%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Leikkaa kartongista 10x30cm suikale ja taita se kahtia. Piirrä viiva 2cm taittokohdan alapuolelle (merkitse keskikohta). Leikkaa kortin reunoista 2 cm viivaa pitkin molemmin puolin. Taita kaulukset keskikohtaa kohden. Piirrä solmio valitsemallesi kartongille tai paperille ja leikkaa se. Liimaa se paikalleen ja lopuksi koristele kaulukset napeilla.

 

DSC_0011%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Me liimasimme solmion kiinni korttiin vain sen yläosasta, jolloin syntyy kolmiulotteinen vaikutelma.

 

DSC_0012%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Joko siellä on kortit askarreltuna isiä ja isoisiä varten?

  Entäpä mitä tykkäätte tästä simppelistä kortti-ideasta?

 

Joko olet käynyt osallistumasa Jellystone arvontaan, sinne pääset kätevästi tästä.

9 kommenttia “DIY Isänpäiväkortit kierrätysmateriaalista

  1. Meillä lapset on askarrelleet ihan omasta päästään.. Tai siis ilman mallia, ei päästään.. Näitä vastaavia kortteja olen tehnyt joskus oppilaiden kanssa, jokainen mietti millainen oma isä on. Hienoja kortteja valmistuikin; judo-asu, papin liperikaulukset, jääkiekkotuomarin raidallinen paita jne.

    1. Hauska idea tuokin ja toimii kivasti koululaisten kanssa. Meillä tästä tykättiin kovasti, oli jopa pienimmän askartelijan mieleen.

  2. Hauskat kortit tuli! 🙂 Itse olen myös aika myöhässä noiden korttien suhteen. Onneksi pojat ovat sentään päiväkodissa tehneet isälle kortit valmiiksi, joten ainoastaan isoisien kortit askarrellaan vielä tänään! 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *