Lehtikaalisipsit terveelliseen herkutteluun

Meillä juhlittiin tänään isää ja isoisää ihan ekaa kertaa Isänpäivän brunssilla. Tarjoilu koostui munakas muffinseista, granaattiomena-fetasalaatista, voisarvista, lehtikaalisipseistä ja porkkanakakusta.

Terveelliseen herkutteluun sopivat lehtikaalisipsit ovat äärimmäisen helpot  ja nopeat valmistaa. Nämä rapeat herkut maistuvat koko perheelle ja aiheuttaa helposti ahmimisreaktion. Hyvä on kuitenkin muistaa, että kysymys on kaalista.

 

DSC_0053%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Pese ja kuivaa lehtikaalipalat ja pyöräytä ne öljyssä. Suolaa ne ja sujauta 150 asteiseen uuniin paistumaan. Paista 15 min ja kääntele ne ja jatka paistamista vielä 10-15 min. Sipseistä tulee äärettömän hyviä pelkän oliiviöljyn ja suolan yhdistelmällä, mutta erilaisilla mausteyhdistelmillä niihin saa lisämakua.

1 pss lehtikaalia

2 rkl oliiviöljyä

1/4 tl suolaa

 

DSC_0055%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0056%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Maukasta sunnuntaita ja hyvää Isänpäivää <3.

Palataan Jellystone arvonnan voittajaan vielä myöhemmin tänään.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *