DIY joulukalenteri Rauharentolan tapaan

Tänä vuonna mä pääsin toteuttamaan DIY joulukalenteria yhteistyössä Kotopirkkojen ja Happy Mondayn kanssa. Toteutus ja värit eivät varmastikaan yllätä Rauharentolaa aiemmin seuranneita. Mä nimittäin luotin tässäkin projektissa yksinkertaiseen tyyliin niillä tutuilla ja turvallisilla väreillä höystettynä.

 

DSC_0025%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Joulukalenteria varten tarvitaan cupcake -kuppeja, pieniä pyykkipoikia, ympyränmallisia tarroja, sinitarraa ja kynän. Sinitarraa lukuunottamatta kaikki tarveaineet löytyivät Happy Mondayn valikoimista.

 

DSC_0018%20rauharentola%20%282%29.jpg

 

DSC_0032%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0029%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0081%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0071%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kuppeihin voi sitten sujautella yllätyksen aina oikean päivän kohdalle. Mä tulen sijoittamaan kalenterin meidän olohuoneeseen ja se toimiikin samalla jouluisena sisustuselementtinä kaikessa yksinkeraisuudessaan.Yllätysten suhteen taidan mennä siitä mistä aita on matalin ja yllätyksinä toimikoon pienet makeat herkut.

 

Millainen on teidän tämän vuoden kalenteri?
Ja eipä hätää jos et ole sellaista vielä suunnitellut. Kotopirkkojen Facebook sivullla vietetään huomenna tiistaina 10.11.2015 DIY joulukalenteripäivää ja tämän idean lisäksi sieltä löytyy myös paljon muita erilaisia diy kalentereita. Käyhän kurkkaamassa ja insipiroidu.

 

Mukavaa alkanutta viikkoa <3.

10 kommenttia “DIY joulukalenteri Rauharentolan tapaan

  1. Ihanan simppeli, mutta silti jouluisa. Tykkään itse hirvittävän paljon joulukalentereista ja olen joka vuosi tehnyt jonkun. Tänä vuonna olen tehnyt kalenterin pienistä paperimassalaatikoista ja minikuuista. Laitoin juuri blogiini meidän tämän vuoden DIY joulukalenteri idean, kannattaa käydä katsomassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *