DIY munakupit puuhelmistä

Pinterest, se oikea aarreaitta. Haeskelin insipraatiota pääsiäisen pieniin yksityiskohtiin ja löysinkin ihan huippukivan yksinkertaisen idean pääsiäispöytään. Ja koska kysymys oli puuhelmillä toteutetusta ideasta niin en vaan voinut sitä vastustaa ja päätin kokeilla sitä heti. Tätä varten tarvitset kahdenkokoisia puuhelmiä (14 x 10mm ja 9 x 15mm) ja rautalankaa. Ja sitten vaan pääsiäispupuja muotoilemaan.

DSC_0285%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0275%20%282%29%20rauharentola.jpg

Alkuperäinen saksankielinen (onneksi on google kääntäjä) hyvine havainnekuvineen löytyy täältä. Alkuperäisen ohjeen käsittelemättömät puuhelmet näyttäisivät varmasti paremmalta valkoisilla lautasilla, joten sellaisia rustataan hankintalistalle ostettavaksi vielä ennen pääsiäistä.

Mukavaa loma- tai arkiviikkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *