Kevätmessuprojekti tehdään yhteistyöllä: Rautajokela

Kevätmessut lähestyvät lähestymistään ja siksi pääsiäisen pyhät onkin pyhitetty nikkaroinnille, ja on vihdoin tullut aika toteuttaa jo kauan paperilla olleet suunnitelmat. Ihan yksin ei tässä olla pappia kyydissä vaan olen saanut rinnalleni muutaman yhteistyökumppanin, joiden kanssa saan tätä projektia toteuttaa.

Ensimmäisenä tutustutan teidät Rautajokelaan, tuohon vanhanajan rautakauppaan, josta saa oikeastaan mitä tahansa aina askertelu- ja sisustustuotteista niihin vähän perinteisempiin rautakauppatuotteisiin. Rautajokela kuuluu RAUTANET-ketjuun, joka  on maamme nopeimmin kehittyvä ja laajeneva vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rauta-, rakennustarvike-, maatalous- ja puutavarakauppaa harjoittavista pääosin perheyrittäjäpohjalla toimivista liikkeistä. Rautajokela palvelee sinua Tuusulan Jokelassa ja löydät heidän osastonsa myös Kevätmessuilta (7m39).

 

IMG_0513.jpg

 

IMG_0522.jpg

 

IMG_0521.jpg

 

IMG_0508.jpg

 

IMG_0519.jpg

 

IMG_0515.jpg

 

Rautajokelan laajasta valikoimasta löytyi myös minun tarvitsemani tarvikkeet. Ja se mitä niistä syntyi paljastuu tietenkin 7.4. Helsingin Messukeskuksessa starttaavilla Kevätmessuilla. Rauharentola pysyy tyylilleen uskollisena ja kasvihuoneessa onkin nähtävillä tee se itse- idealla valmistettuja tuotteita niin pihaan, puutarhaan, kuin terassille ja parvekkeellekin. Tyylillisesti pysytellään selkeän yksinkertaisissa ideoissa, sillä vanhalla tutulla ajatuksella; vähemmän on enemmän.

 

IMG_0511.jpg
(Kuvat: Satu Valonen / Rautajokela Oy)

 

Nähdään pian messuilla.

 

 

 

(Yhteistyössä: Rautajokela Oy)

4 kommenttia “Kevätmessuprojekti tehdään yhteistyöllä: Rautajokela

  1. Joko lippuvoittajat on arvottu? Jännityksellä täällä odottelen pääseekö haistelemaan "kevättuulia " – anninalahonen –

  2. Kiva oli tavata kevätmessuilla punaisen kasvihuoneen luona 🙂 Blogisi on ihanan elämänmakuinen ja kaunis. Nappaan osoitteen bloggeriini :)<br />
    Terveisin &quot;bloggaaja Pohjois-Tuusulasta&quot; 🙂

    1. Niinpäs olikin. Ihana, kun kävitte ja kiitos. Käyn vastavierailulla heti, kun tämä messuhässäkkä päättyy. Mukavaa viikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *