DIY betonipussi

Purkin pohjalla vielä hiukan betonipastaa jäljellä ja yksi mielettömän yksinkertainen kokeilemisen arvoinen idea.Siinä perjantai-illan koodit. Paperinen jauhopussi saa ihan(an) uuden ilmeen helposti betonipastalla.

 

DSC_0231%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0226%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Näin se tehdään:

Käännä pussin reunaa kunnes se on haluamasi korkuinen. Sekoita betonipasta ja maalaa/töpötä ohut kerros betonipastaa pussin kylkiin ja halutessasi myös sisäpuolelle. Anna kuivua. Levitä toinen kerros betonipastaa veistä tai lastaa lastaa apuna käyttäen. Ja anna taas kuivua rauhassa. Ravista lasite hyvin ja lisää lasitteita sienellä töpöttämällä pussin pintaan. Anna kuivua.

Kuivuessaan minun pussukkani hiukan halkeili mutta  eipä pienet halkeamat oikeastaan mitään haittaa, sillä ne sopivat tähän hiukan rosoiseen pintaan kuin nenä päähän.

 

DSC_0222%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Collage.jpg

 

DSC_0224%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mikäli betonipasta-askartelu kiinnostaa sinua täältä ja täältä löydät aikaisemmat betonipasta askarteluni.

 

Askartelemisiin!

 

10 kommenttia “DIY betonipussi

  1. Ihanan tyylikäs maljakko..ja tekniikka, josta en ole koskaan aiemmin kuullutkaan! Täytyypä kokeilla, ehdottomasti. 🙂 Mistä betonipastaa muuten saa? Ja ymmärsinkö oikein, että tuollaisen yhden jauhopussin päällystämiseen ei sitä ainetta paljoa siis mene?

  2. Hei! Ostin innoissani askartelukaupasta tätä betonipasta purkillisen. Nyt jäin harmittelemaan kunnenostanut sitä aloituspakkausta. Pohdin että miten mahtaa esineet kestää ilman tuota lasitetta? Onko kokemuksia? ?

    1. Tuohon en valitettavasti osaa sanoa mitään ?. Kannattaa varmaan kilauttaa askarteluliikkeeseen ja kysyä tai vaikkap olla yhteydessä maahantuojaan. Tai sitten vaan rohkeasti kokeilla esim. johonkin pieneen juttuun ensin ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *