Ojo de Dios God’s eye with scandinavian twist

Jo ennen joulua törmäsin tähän ihan mahtavaan askarteluideaan, jota muuten on hauska tehdä myös lasten kanssa. Tässä voi rohkeasti leikkiä väreillä tai tehdä hillitymmän, skandinaavisemman version kuten minä. Ripusta seinälle tai vaikkapa ikkunaan roikkumaan. Mistä sitten puhun? Kysymyksessä on meksikolainen symboli, jota kutsutaan nimellä ojo de Dios – Eye of God. Tein muutaman silmän käyttäen kaupasta ostamiani  kukkakeppejä, jotka sitten maalasin askartelumaalilla sopivan värisiksi ja sahasin toisen pään suoraksi. Lankana käytin Novitan mustaharmaata JOKI lankaa, jolla pinnasta saa kauniin elävän. Sama onnistuu toki myös erivärisiä lankoja yhdistelemällä. Itse aion testata myös meleeratun ontelokuteen käyttöä.

 

DSC_0065%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0036%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0068%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tätä varten tarvitset:

Lankaa
     Kukkakeppejä, rimaa tai oksia
     Sakset
     Halutessasi koristeluun: kirjavaa lanka, (puu)helmiä tai höyheniä

 

DSC_0062%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Yksinkertaisen englanninkielisen videon avulla pääset alkuun ihan varmasti.

 

Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa <3.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *