DIY se viikon helpoin pala kakkua

Nahkaiset yksityiskohdat sisustustuotteissa ovat olleet pop jo hetken aikaa ja erityisesti vöiden käyttö osana sisustusta on päässyt kivasti esille. Mäkin päätin kantaa korteni kekoon ja kokeilla mitä voisinkaan muutamalla liian lyhyeksi jääneellä vyöllä tehdä. Ohut punottu tummanruskea vyö pääsi uusiokäyttöön ensimmäiseksi. Ihanaa on muuten, että lämmin ruskea tekee taas tuloaan. Ripauksella ruskeaa saa heti kodikkaan fiiliksen, oletko samaa mieltä?

 

DSC_0166%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0135%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Pyöräytin vyön reikälevystä tehdyn suojaruukun ympärille ja tadaa, ruukku istuu hyvin kaappivanhuksemme päälle ja ruskeansävyt täydentävät kauniisti toinen toisiaan. Nyt vaan kaappeja penkomaan ja käyttämättömät vyöt sisustuskäyttöön. Yksinkertaista eikö totta?

 

DSC_0132%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Muksaa keskiviikko päivää.
Meidän hoodeilla on muuten nähty aamulla susi. Jaiks!

6 kommenttia “DIY se viikon helpoin pala kakkua

  1. Hauska idea tosiaankin ja tuo kaappi on ihan ♥. Vöitähän voi vaihdella maun ja vuoden aikojen mukaan. Iloa päivääsi 🙂

    1. Kaappi vanhus on kyllä aika ihana ♥ omasta mielestänikin. No aivan totta, täytyypä kurkata omaan vyökoriin uudelleen oikein ajatuksella. Iloa myös sinun päivääsi ♥.

  2. Mä katoinkin, että aika näppärä idea "tuunata" kukkaruukkua laittamalla siihen vyö ympärille, kun näin tän Oblikissa. 🙂 Tätä voisi joskus itsekin kokeilla!

    1. No eikö, tämä on kyllä niin näppärä ja ennen kaikkea yksinkertaisen kiva idea. Insta on ollut viime päivinä täynnä mitä erilaisempia toteutuksia aina näistä ruukku tuunauksista vaikka mihin muuhun. Parhaat ideat on yleensä niitä yksinkertaisimpia.

  3. Meillä on juuri samanlaiset verhot ikkunassa.Tai verho.Laitoin vain yhden,kun ikkuna on kapea.Pinterestissä on kyllä pullollaan ideoita joka lähtöön.

    1. Tuo verho on ihan mun lemppari. Suihkuverhokin löytyy samaisessa kuosissa ;). Meilläkin on vaan yksi verho. Mä taas en halua peittää isoja ikkunoita yhtään enempää ainakaan näin synkkään vuodenaikaan. Pinterest on oikea aarreaitta ja siellä saa kyllä aikaa kulumaan tunnin jos toisenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *