DIY Laitetaan muna pupupussiin

Pääsiäinen on pupujen ja tipujen aikaa,
noitien taikaa.
Pajunkissoja, aurinkoa,
kevätkukkien väri-iloa.

Pääsiäisinspiraatiota etsiessäni törmäsin tähän söpöön ideaan, jonka haluankin nyt jakaa kanssanne. Koska pääsiäisenä annetaan lahjaksi paljon pääsiäismunia ja virpojatkin niitä palkasksi saavat, mikä olisikaan mukavampaa kuin tehdä se kauniisti. Tämän seuraavan idean avulla pääsiäismuna tms. pääsiäisherkku saa ympärillleen teemaan sopivan söpöisen kääreen. Näitä onkin sitten kiva askarrella vaikkapa yhdessä lasten kanssa.Tätä varten tarvitset paperipussin, kynän, sakset, puuvillalankaa, palan pumpulia tai valmiin vanutupsun, liimaa ja pienen pakettikortin.

 

DSC_0762%20%282%29%20rauharentola%202.jp

 

Aloita piirtämällä lyijykynällä pussin yläosaan syvä V, korvien aiheiksi. Leikkaa saksilla viivaa pitkin. Taita pohjan molemmista puolista kolmiot pussin keskikohtaa kohden niin saat pussiin pohjan, jonka avulla se pysyy pysytyssä. Täytä pussi pääsiäismunalla tai muilla pääsiäisen herkuillla. Liimaa häntä pussiin oikealle paikalleen. Sido pussi kiinni puuvillanarulla ja kiinnitä pakettikortti paikoilleen.

 

DSC_0731%20%282%29%20RAUHARENTOLA.jpg

 

DSC_0733%20%282%29%20RAUHARENTLA.jpg

 

Mitä herkkuja sinä pupupussiin laittaisit?

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *