LuKLabel Design Team ja työpisteen kesäinen ilme

Välillä tarvitaan onnellisia tähtiä, ripaus rohkeutta, uskallusta ja hetkeen tarttumista. Lapsimessuilla tutustuin uuteen suomalaiseen sisustuksen ja lasten tuotteiden brändiin, LuKLabeliin. Tuotteet ja niiden yksinkertainen tyylikkyys kolahti muhun heti. Tiedättehän sen tunteen, kun jokin asia vaan näyttää ja tuntuu niin omalta? Ja, kun LuKLabel Design Teamiin haettiin jokin aika sitten uusia jäseniä päätin tarttua tilaisuuteen ja hakea mukaan.

 

DSC_1248%20%282%29%20RAUHARENTOLA.jpg

 

Mikä sitten on tämän Design Teamin tarkoitus? LukLabel haluaa ottaa meidät tavalliset kuluttajat mukaan tuotteidensa kehitystyöhön ja suunnitella sitten uusia tuotteita juuri näiden asiakastarpeiden pohjalta. Mikä sitten toimii ja mikä ei, siihen saamme me sanoa painavan sanamme. Arkisten asioiden, ideoiden ja unelmien ympärille on tarkoitus sitten rakennetaa toimivia, kauniin yksinkertaisia tuotteita.

 

DSC_1298%20%282%29%20RAUHARENTOLA.jpg

 

Minulle LuKLabel Design Teamiin pääseminen tarjoaa ennenkaikkea sopivasti uudenlaisia haasteita, aimoannoksen uusia oppeja ja iloa arkeen. On hienoa päästä mukaan multilahjakkaaseen tiimiin, jossa ideavirta näyttää olevan loppumaton. Ken tietää, ehkä saan tästä tuulta purjeisiini ja uskaltaudun joku päivä ihan omille poluilleni.

 

DSC_1334%20%282%29%20RAUHARENTOLA.jpg

 

DSC_1332%20%282%29%20RAUHARENTOLA.jpg

 

DSC_1299%20%282%29.jpg

 

Vaikka näitä uusia ja mielenkiintoisia kuvioita onkin tullut näin kesän kynnyksellä niin työpiste on  laitettu kaikesta huolimatta kevyesti kesäkuntoon. Mapit ja paperit on hetkeksi siivottu kaappeihin ja työkalenterikin on piilotettu. Virallisestihan en lomaile ollenkaan vaan siirryin mukavasta päivätyöstä ilta- ja yötyöhön, sillä päivät kuluu lomailevien lasten kanssa. Näissä ”kotitoimisto” kuvissa vilahtaa myös ihania LuKLabel tuotteita, joita löydät lisää täältä. Käykäähän ihmeessä tutustumassa ja ihastumassa.

 

 
LukLabel Design Team, made in fearless.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *