DIY yksinkertainen koruteline

Miksi piilottaa kauniit korut korurasioihin tai laatikoihin, kun muutaman lempparikorun voi laittaa kauniisti esillle osaksi sisustusta. En tiedä sinusta mutta minulla korutyyli kulkee yksyhteen sisustuksen kanssa ja näin ollen rakastan myös yksinkertaisia koruja. Koruilla ja miksei muillakin käyttöesineillä sisustaminen tuo rutkasti persoonallisuutta ja omaperäisyyttä sisustukseen.

Vähemmän on tässäkin enemmän eli vain muutama kaunis koru kauniisti esille ilman korukauppafiilistä. Halutessaan esillä olevia koruja voi toki sitten vaihdella fiiliksen mukaan.

Kerroin jokin aika sitten yhdestä suosikki Youtube kanavastani, ja tänään vuorossa on sitten toinen, josta tämä seuraava ideakin löytyi. Nastazan kanava on täynnä yksinkertaisia ja trendikkäitä diy ideoita ja tuunausvinkkejä. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja poimia mukaan vaikka muutama yksinkertainen ”Ikea hack”.

Tätä korutelinettä varten tarvitset sopivat pätkät vaneria, kaksi pitkää ja kaksi lyhyttä.  Koon päätät ihan itse mutta telineen korkeus kannattaa tehdä sellaiseksi, että myös pisimmät korusi mahtuvat siinä vapaasti roikkumaan.  Vanerin lisäksi tarvitset metallisia ruuvattavia koukkuja ja kuumaliimaa.

Mittaa ja merkitse koukkujen paikat ja pyöritä koukut paikalleen. Kokoa kehikko paloista kuumaliiman avulla. Voit toki käyttää tavallista liimaa ja puristimia mutta kuumaliiman avulla saat heti valmista ja melkoisen kestävän lopputuloksen. Lopuksi asettele lempparikorusi paikoilleen.

 

Sateenraikasta perjantaita ja ihanaa viikonloppua.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

4 kommenttia “DIY yksinkertainen koruteline

  1. Äää en kestä, tää on ihan mielettömän kivan näköinen! Ja sopis mun pukeutumishuoneeseen, tosin seinälle kiinni ehkä paremmin… Samoin ihastelin just sun toista postausta siitä tappitelineestä.. Sulla on ihan mahtavia ideoita ja ihanaa kun on aikaa ja jaksamista toteuttaa niitä. Itellä roikkuu tuhat ja sata ideaa vaikka osaan on jo materiaalitkin kasassa, mutta kun en vaan saa sitä ruuvinväännintä kauniiseen käteen. 😀

    1. Kiitos Nina ?. On se aika ja innostus täälläkin välillä kortilla mutta toisaalta näiden diy juttujen tekeminen on mitä parhainta ”terapiaa”. Hiljaa hyvä tulee, tsemppiä projekteihin ja niiden valmistumiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *