DIY Hiuspinniteline

Nyt laitetaan hiuspinnit järjestykseen

Kyllästyneenä siellä täällä majaileviin hiuspinneihin ja kiireisiin kouluaamuihin, jolloin ei juuri oikeasti olisi aikaa etsiä sopivia hiuspinnejä syntyi ajatus diy hiuspinnitelineestä, joka samalla toimisi stereoiden huoneen sisustuselementtinä. Yksinkertainen mutta leikkisä ja ehdottomasti huoneen tyyliin sopiva teline. Siitä se ajatus sitten lähti.

Kun puhutaan lastenhuoneen piensisustuksesta niin yhdeksi  ehdottomaksi lempparikseni nousee Red Hand Gangin tuotteet, kuten ne iki-ihanat henkarit, joita meiltäkin löytyy. Ja koska nuo henkarit ovat osa stereoiden huoneen sisustusta päätinkin varastaa niistä ajatuksen tähän diy hiuspinnitelineeseen.

Vaneria, maalia, kuumaliimaa ja lankaa

Niinpä maalasin vanerikiekolle askartelumaaleilla Abi Simmonsin tyyliä mukaillen yksinkertaiset kasvot ja hiukset. Koska kysymyksessä on hiuspinniteline letitin langasta paksuhkon letin, jonka pyöräytin modernisti kiekuralle ja liimasin paikoilleen kuumaliimalla.  Letin pään viimeistelin vielä paperipillin pätkillä, jotka tässä toimittavat rusetin virkaa.Lettiin onkin sitten hyvä nipsutella pinnejä kuin oikeaan tukkaan ikään. Viimeistelin telineen vielä puurenkaalla, jonka avulla sen voi helposti laittaa vaikkapa ruuviin, naulaan tai koukkuun roikkumaan.

 

Nähtäväksi jää pysyvätkö pinnit nyt paremmin ojennuksessa.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

4 kommenttia “DIY Hiuspinniteline

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *