DIY muhkea käsipyyhe

Ajatuksesta teoiksi

Rakastan isoja ja muhkeita pyyhkeitä mutta etsinniöstä huolimatta en ole sellaisia löytänyt. Aamun ensimmäisinä minuutteina saadusta ajatuksesta se sitten lähti. Päätin kaivaa ompelukoneen esiin ja tehdä muhken käsipyyhkeen itse.

Step by step

Pyyhettä varten tarvitsin froteekankaan lisäksi trikookangasta, jotka sitten ompelin vain yhteen. Pieneksi hauskaksi yksityiskohdaksi ompelin pyyhkeeseen ripustusta varten käsittelemättömän puurenkaan. Puurenkaan voi halutessaan kiinnittää pyyhkeeseen kanttinauhalla, johon on kiinnitetty neppari, jolloin sen voi helposti irrottaa pesun ajaksi. Tässä versiossa puurengas on kuitenkin kiinteästi kiinni, sillä sopivaa nepparia en tähän hätään löytänyt.

Pussimaisen käsipyyhe näyttää ihanan muhkealta roikkuessaan naulakossa. Ja koska meillä pyyhenaulakko on sijoitettu sähköpatterin yläpuolelle niin uskon, että myös tämä hiukan muhkeampi pyyhe kuivaa siinä ahkerasta käytöstä huolimatta siinä missä mikä tahansa muukin käsipyyhe.

Teimme tänään tyttöjen kanssa myös pitkästä aikaa täsmäiskun paikalliselle kirppikselle ja Pet Shopien lisäksi ostoskoriin löysi tiensä muutama kiva sisustusjuttu, joihin palataan varmasti ensi viikolla.

Nyt oikein mukavaa sunnuntaipäivää.

 

Tallenna

2 kommenttia “DIY muhkea käsipyyhe

  1. Ihana idea. Oen etsinyt tuota ristikangasta meidän kangasliikkeistä tuloksetta. Mistä olet löytänyt sitä?

    1. Kiitos ?. Ristitrikoo on ostettu Eurokankaasta, tosin siitä on jo muutama hetki. Toivottavasti löydät, onnea etsintään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *