Vaihtelua valaisimiin + alekoodi

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kaipaatko koskaan vaihtelua valaisimiin? Meillä on olohuoneen kattovalaisimina kaksi erikokoista Annon valkoista pellavakankaista valaisinta mutta nyt olen alkanut kaipaamaan vaihtelua, vaikka ihanan yksinkertaiset ja kevyet vaikkakin suurikokoiset nuo olemassa olevat ovatkin.

Vaihtelua valaisimiin “asennevalaisimella”

Keveyden sijaan kaipaan nyt valaisimiin asennetta ja sellaisia “asennevalaisimia” poiminkin tähän postaukseen Nettilamppu.fi:n valikoimasta. Vaikka yksi näistä valaisimista onkin ehdoton suosikkini niin löytyy jokaisesta sitä kaipaamaani asennetta.

Vaihtelua valaisimiin

Musta Shirin riippuvalaisimen muotoilu on minimalistinen. Valaisin koostuu kolmesta tangosta ja kuudesta paljaasta lampunkannasta. Melkoinen katseenvangitsija eikö?

Hämähäkki Morik LED-valaisin ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Nivelöidyissä valaisinvarsissa on kahdeksan metallivarjostinta, joista puolet suuntautuu ylöspäin ja puolet alaspäin. Yksi on varmasti kaunis esimerkiksi juuri pöydän yläpuolella mutta kaksi saattaa olla jo ihan liikaa.

Lira valaisin muodostuu seitsemästä yhdistetystä varjostimesta. Jokainen varjostin on metallia ja sisältää mustan ulkopuolen, jota vasten on asetettu sisäpuolen kultafolio. Vaikka valaisimen muotokieli olisikin meille juuri sopiva, onko tuo kulta kuitenkaan meidän juttu?

Joko osaat arvata suosikkini ja näkisitkö jonkin näistä valaisimista meidän olohuoneessamme?

Koska valaisimia täytyy olohuoneessamme olla kaksi, niin näistä vaihtoehdoista tuo ensimmäisen kuvan Shirin olisi meille luultavasti parhain vaihtoehto. Lisäksi sen pelkistetty muotoilu istuisi meille paremmin kuin hyvin. Musta väri tuo siihen vaadittavaa asennetta ja onhan se muutoinkin kaikinpuolin cool.

Alekoodi

Mikäli sinäkin innostuit nyt valaisimista poimi talteen tämä Nettilamppu.fi:n koodi ja säästät  10 % kaikista Lampenwelt.com-tuotteista. Alekoodi voimassa ainoastaan 14.03. – 20.03.2018. Vain yksi alennuskoodi yhtä tilausta ja asiakasta kohden.  Alennuksen saat koodilla FI18-LW10.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös aikaisempi valaisinpostaukseni, jonka löydät kätevästi täältä.

 

Postauksen kuvat: www.nettilamppu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *