Olohuoneen uusi lattiavalaisin

Kumppanuusmainonta yhteistyö Nettilamppu.fi
postaus sisältää mainoslinkkejä

Lattiavalaisin tuo kotoista tunnelmaa ja siksi olenkin jo pitkään kaipaillut sohvannurkkaan sopivaa valaisinta, mutta vaikka shoppailusta pidänkin olen varsin laiska shoppailija mitä kauppojen kiertelemiseen tulee. Suosin siis mielelläni kattavia ja luotettavia verkkokauppoja, joissa shoppailu onnistuu vaivattoman helposti omalta kotisohvalta.

Kumppanuusohjelman kautta pääsin tutustumaan saksalaiseen valaisimien verkkokauppaan Nettilamppu.fi:n. Tämä Euroopan johtava valaisimien ja lamppujen verkkokauppa tuo valoa ja tyylikkäitä valaisimia joka paikkaan. Nettilamppu.fi:stä löydät sopivan valaistuksen, niin olohuoneeseen, työhuoneeseen, toimistoon kuin liikekiinteistöihinkin.

Lattiavalaisin Shivanja

Shivanja lattiavalaisin

Nettilamppu.fi:n laajasta valikoimasta löytyi kuin löytyikin myös meidän tyyliin sopiva kauniin skandinaavinen Shivanja valaisin. Shivanjan  pyöreä jalka ja varjostin ovat mattavalkoiseksi maalattua metallia, ja runko on valmistettu  saarni puusta.  Kauniina yksityiskohtina toimivat kiristysmutterit ja kankainen johto. Valaisimen puinen runko tuo kodikasta tunnelmaa ja metallinen varjostin sopii yhteen jo olemassa olevien valaisimien kanssa. Melko passeli vaihtoehto meidän olohuoneeseen siis.

Lattiavalaisin Shivanja

Vinkki: Erilaisia valaisimia kuten pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia kannattaa ripotella olohuoneeseen niin, että niitä voi sytytellä ja sammutella tarpeen ja fiiliksen mukaan.  Näin saat lisättyä olohuoneeseesi viihtyvyyttä ihan pelkillä valaisimilla.

Viime viikolla sairastettiin koko viikko oikein urakalla ja tällä viikolla lomaillaankin lasten kanssa ihan vaan kotosalla. Oikein sopiva palautuminen arkeen pöpöbileiden jälkeen.

Aurinkoista maanantai päivää <3.

2 kommenttia “Olohuoneen uusi lattiavalaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *