Lattiavalaisin lastenhuoneeseen + alekoodi

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Lattiavalaisin lasten lastenhuoneeseen, kuinka vaikeaa sellaisen löytäminen voikaan olla? Jos sanon, että yllättävän vaikeaa uskotteko?

Tytöt ovat jo pitkään kaivanneet huoneeseensa yksinkertaista hyvin valaisevaa lattiavalaisinta vähän rennompaan valaisemiseen. Ja olemmekin yhdessä käyneet läpi erilaisia kohtuuhintaisia vaihtoehtoja.

Etsintöjen päätteeksi selasimme vielä yhdessä Nettilamppu.fi:n* valikoiman ja sieltä löytyi muutama meidän tarkoitukseen sopiva vaihtoehto.

Nordluxin Liam valaisimen* muotoilu on yksinkertaisen moderni ja innovatiivinen.

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen

Musta RIDER valaisin* toisi muutoin vaaleaan huoneeseen mukavasti kontrastia. Ajaton RIDER-lattiavalaisin on designiltaan siro ja sopii rikastuttamaan monenlaisia sisustuksia. Metallirungon kruunaa käännettävä spotti, joka tuottaa kuvioidun suojalasin ansiosta kirkkaan kohdennetun lisävalaistuksen.

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen

Hintahaitarimme yläpäästä löytyy Paulmannin HALDAR* valaisin , joka puhuttelee modernilla muotoilullaan ja värityksellään. Sen muoto itsessään on hyvin suoralinjainen ja pelkistetty, mutta kupari ja valkoinen herättävät sen eloon ja luovat erityisen koristeellisen ilmeen.

Mikä näistä lattiavalaisimista ihastuttaa sinua eniten? Ja mitä ominaisuuksia sinä pidät tärkeänä lattiavalaisinta valittaessa? Vai kuulutko siihen ryhmään joiden mielestä lattiavalaisimet ovat täysin turhia?

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen tai tunnelmavalaistusta olohuoneeseen: Säästä nyt 12 % vähintään 150 €:n ostoksesta

Tämä Nettilamppu.fi:n tarjous on voimassa lukijoilleni ainoastaan 12. – 13.01.2020. Tarjouksen piirissä on Nettilamppu.fi:n koko valikoima, pl. kampanjan ulkopuolelle suljetut, yksittäiset tuotemerkit. Tarjous koskee myös jo alennushintaisia tuotteita.

Lue alennuskoodin käyttöehdot täältä:
https://www.nettilamppu.fi/alennuskoodit-kaettoeehdot/*

Alennuskoodi: FI20-FLASH12

Lue myös: Olohuoneen uusi lattiavalaisin

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *