Sisustuksen simppelit ideat

Sisustuksen simppelit ideat, niitä kokosin yhteen ennen Viikkouutisten toimittajan ja kuvaajan vierailua meillä tämän viikon tiistaina. Ehkä oletkin jo bongannut tutun kodin tämän viikonlopun Viikkouutisista?

Sain jokin aika sitten yhteydenoton Viikkarin toimittajalta, joka toivoi pääsevänsä tekemään juttua kodistamme. Ja sen pidemmittä empimättä toivotin heidät tervetulleeksi kotiimme. Jutustelimme Viikkouutisten toimittajan, Satu Jalon kanssa mm. siitä, miten sisustukseen saa ilmettä ja fiilistä ilman paksua lompakkoa ja miten persoonallinen sisustus syntyy kierrätyslöytöjä hyödyntäen. Puhuimme myös siitä, miten rakennetaan sellainen sisustus, joka kestää myös asumista ja välillä suhteellisen vauhdikastakin lapsiperhearkea. Nämä pohdinnat ja paljon muuta löytyy tämän viikonlopun lehdestä Asuntomedia -osiosta. Juttu on kokonaisuudessaan luettavissa myös täällä.

Note to myself: Juttua tehtäessä unohdin mainita, etten välttämättä halua itse esiintyä julkaistavissa kuvissa. Kuvia katsellessa ymmätänette miksi. Toisaalta tämä oli hyvä herätys siihen, että kodin lisäksi on varmaan korkea aika keskittyä myös omaan ulkomuotoon.

 

Mukavaa sunnuntai iltapäivää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *