MioMao Clothing Rauharentola testaa + alekoodi

KidSpot yhteistyö: MioMao Clothing

MioMao Clothing onkin meille  vanha tuttu lastenvaatemerkki, joka jaksaa ihastuttaa raikkaan yksinkertaisilla skandinaavisilla kuoseillaan. Arvatenkin tuo kuvissakin vilahtava DEER kuosi on meidän mielestä melkoisen mustavalkoisen ihana ja sen lisäksi valitsimme minimiehen vaatekkaappiin myös kylmän raikasta mintunvihreää yhteistyön tiimoilta.

miomao clothing

Skandinaavisella ilmeellä toteutettu  TRIENT parkatakki sopii hyvin kevään vaihteleviin säihin. Takissa on vettähylkivä pinnoite, teipatut saumat ja vetoketjulliset taskut molemmilla sivuilla. Irroitettava huppu ja heijastinnauhat sivuilla lisäävät turvallisuudentunnetta.

Pieniä yksityiskohtia unohtamatta

Trient parkatakeissa irroitettava pehmoinen heijastinnalle, jonka voi laittaa joko takin vasempaan hihaan tai oikeaan kylkeen. Meillä tuohon nalleen rakastuttiin niin, että se pääsi jo unikaveriksi päiväkotiinkin. Heijastinnallen lisäksi takin hupussa on hauskana yksityiskohtana tarrakiinnitteinen vaihdettava tupsu. Tupsuja on saatavilla eri värivaihtoehtoja myös erillistilauksena.  Tämä parkatakki on suomalaista suunnittelutyötä suoraan Helsingistä.

Minimiehen päällä on takki koossa 122 cm, joka vaikuttaa varsin passelilta. Juuri sopivan väljä, jotta väliin mahtuu tarvittaessa vaikkapa fleecetakki. Minimiehellä on melko pitkä kädet ja hihat jäävät usein takeissa lyhyeksi mutta tässä koossa myös hihoilla on tarpeeksi mittaa, siitä ehdottomasti plussaa.

Graafinen Deer paita

Luonnonvalkoisessa DEER trikoopaidassa on graafinen peuraprintti.  Paita 100% luomupuuvillaa. MioMaon sisävaatemallisto valmistetaan Turkissa, ETKO -sertifioidussa tehtassa. Materiaalivalinnoissa MioMao käyttää ainoastaan Öko-tex standard 100- sekä ETKO-sertifikaatin omaavia, myrkyttömiä materiaaleja.  Samalla unisex kuosillla ja värityksellä on paidan lisäksi saatavissa  haalarit ja leggingsit. Lisäksi tytöille löytyy myös mekko.

deer trikoopaita

Nyt shoppailemaan

Koodilla RAUHARENTOLA saat koko MioMaon verkkokaupan valikoimasta 20 % alennuksen ja tämä alennuskoodi on voimassa 31.3.2018 saakka. Eli nyt vaan kipin kapin shoppailemaan ja kannattaa vinkkailla alekoodista myös kavereille.
 Mukavaa alkanutta viikkoa <3.

 

2 kommenttia “MioMao Clothing Rauharentola testaa + alekoodi

  1. Meiltä löytyy myös miomaon vaatteita. Takkia olen usein ihaillut, mutta ei vielä ainakaan löydy meidän kaapista ?

    1. Mä tykkään tuon takin mallista, menee mukavasti pepun päälle. Sen lisäksi kuosit ja värit on simppelin hauskoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *