Mio Mao & Papu sovituskuvia

Olen huomannut, että syksyinen metsä koko väriloistossaan on melkoisen voimaannuttava ja siksi suuntasimmekin aamun valjetessa minimiehen kanssa napsimaan muutamat sovituskuvat Mio Maon ja Papun syysasusteista minnekäs muuallekaan kuin metsään.

 

DSC_0304%20rauharentola.jpg

 

Papun tuubihuivi on valmistettu pehmoisesta GOTS-sertifioidusta luomupuuvilla-elastaanista. Toinen puoli on vinoraidallinen ja toinen musta. Huivi on kaulanmyötäinen ja suojaa kaulaa hyvin, tästä syystä se on hiukan napakka vetää pään yli. 

 

DSC_0315%20rauharentola.jpg

 

Mio Mao olikin meille tätä ennen aivan uusi tuttavuus. Mutta kuten voitte arvata tämä kuosi teki muhun suuren vaikutuksen. Kuosi, joka näyttää hyvältä myös eteisessä. Mio Mao käyttää vain Ökö Tex Standard 100-sertifikoituja materiaaleja. Tuotteet valmistetaan Kiinassa, mutta  tehdas on valikoitu niin, että eettisyys ja ihmisoikeudet toteutuvat.

 

DSC_0261%20rauharentola.jpg

 

DSC_0296%20rauharentola.jpg

 

Mitä sä tykkäät näistä? Tuttuja juttuja vai ihan uusia tuttavuuksia?

Meidän huivi ja hanskat löytyivät muuten Isla & Elyas verkkokaupan valikoimasta. Isla & Elyas järjestää viikon päästä lauantaina Open House tapahtuman, jossa pääsee katselemaan, kokeilemaan ja tietysti ostelemaan ihania verkkokaupan tuotteita. Tarkemmat tiedot ja koordinaatit löydät täältä.

 

(Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.)

 

 

4 kommenttia “Mio Mao & Papu sovituskuvia

  1. Olipa ihania kuvia ♥ Tuo kaulahuivi alkoi kyllä kiinnostamaan. Pitää näyttääkin se Alexille, jos suostuis pitämään. Sitä inhottaa kaikki kaulan ympärillä olevat ja siks se kulkee talvellakin kaula paljaana :/

    1. Usean tuubihuivin ongelma on se, että ne pitää kieputtaa lapsen kaulaan moneen kertaan ja se varmaankin tuntuu inhottavalta. Tämä on napakka mutta silti ei liian paksu.

  2. Minuakin alkoi tuo huivi kiinnostaa! Eläväiselle kaksiveelle varmasti hyvä. Ja onpa suloinen pikkumies 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *