Alevinkit sisustukseen

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Alevinkit sisustukseen tulevat tällä kertaa Elloksen* ja Homeroomin* valikoimasta. Kevät tekee tuloaan hurjaa vauhtia ja vaikka ainakin täällä meillä sataa räntää taivaan täydeltä kevätsisustus pyörii mielessä taukoamatta. Mä ainakin olen sellainen pesänrakentaja-sisustaja, jolle juuri näin kevään korvalla iskee se sisustuskärpänen kaikkein tiukimmin.

Kevään sisustukseen voi kätevästi hankkia jotain uutta ja piristävää, vaikkapa juuri näistä aleista. Sillä tietenkään koko sisustusta ei ole tarkoitus laittaa uusiksi, vaikka välillä sekin ajatus hurjasti houkuttaisikin.

alevinkit sisustukseen Homeroom
Homeroom Melwin valaisin

Alevinkit sisustukseen: Luo kevättunnelmaa kotiisi

Homeroom.fi:llä on tarjolla muutama mielenkiintoinen tarjous, joista ensimmäinen uppoaa kaltaisiini ”koristetyynyhulluihin”. Osta 3 maksa 2 tyynyä*. Tämän tarjouksen saat käyttöösi tarjousnumerolla 440300. Tarjousnumero näpytellään sille varattuun kohtaan kassalla ja se on voimassa 15.3.2020 saakka.

Aleviinkit sisustukseen Homeroom
Homeroom: Noma koristetyynynpäällinen

Verhojen ja valaisimien ystäville on myös tarjolla valikoituja tuotteita Homeroomin valikoimasta. Sisusta keväinen ilme ikkunoihisi – Jopa 50% alennusta verhoista ja valaisimista.
Kampanjahinnat koskevat valikoituja tuotteita* ja ovat voimassa 15.3. asti. Kurkkaa tuotteet ja hinnat täältä.

Ellos HOME DEALS* puolestaan pitää sisällään satoja tarjouksia sesongin sisustustuotteista 20% alennuksella, jonka lisäksi saat vielä 5% alennusta ale- ja kampanjahintaisista tuotteista.
Nämä alennukset saat käyttöösi tarjousnumerolla 415438, joka on voimassa 9.3.2020 saakka.

Alevinkit sisustukseen Ellos
Ellos: Pure teekannu

Joko lähestyvä kevät näkyy sinun kotisi sisustuksessa? Jos ei ihan vielä, tekeekö mielesi kuitenkin hankkia piristystä sisustukseen tänä keväänä?

Tule mukaan tekemään oma moderni seinävaatteesi, lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *