Jos Itsenäisyyspäivän menu on vielä vaiheessa niin tässäpä muutamia vinkkejä, jotka sopivat myös Itsenäisyyspäivän tarjottaviksi.
Lauantaisilla Tupperwarekutsuilla oli tarjottavana Toscakakkua, Salamiruusuja & Vuohenjuustomoussepatonkeja.
Vuohenjuustomoussepatongit
esipaistettua patonkia
oliiviöljyä
2 pkt tuorevuohenjuustoa
1 prk kuohukermaa
kirsikkatomaattia
basilikaa
Viipaloi patonki ja sivele pintaan oliiviöljyä ja kuivattua basilikaa. Paista 225 asteessa kullankeltaisiksi.
Vaahdota kerma ja vatkaa siihen tuorevuohenjuusto. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa ja haluamillasi mausteilla. Koristele kirsikkatomaatin puolikkaalla ja basilikan lehdellä.
Makoisaa pidennettyä viikonloppua.
Nams, hyvältä näyttää! 🙂
hei, löysin Artun vinkkauksesta kivan blogisi… saisinko tuon salaamiruusukkeiden ohjeen? 🙂
Hei, ja lämpimästi tervetuloa ♥, salamiruusukkeiden ohje kaikessa yksinkertaisuudessaan on valmis lehtitaikina jonka täytteenä salamisuikaleita ja tuorejuustosta tehty massa (tässä valkosipuli mutta mikä tahansa muukin käy). Ruusukkeen saa leikkaamalla neliön kulmiin viillot, täyte keskelle ja sitten vaan taitellaan reunat ruusun malliseksi. Voidellaan kanamunalla ja paistetaan lehtitaikinapaketin ohjeen mukaan.