Aina ei vaan viitsi tai jaksa käyttää ruoanlaittoon kamalasti aikaa. Hieman muunneltuna testasimme juuri tällaisiin hetkiin soveltuvaa Chilistä Katkarapupastaa.
CHILINEN KATKARAPUPASTA
250g tuorepastaa
2,5dl Creme Bonjour Cuisine chili & paprika
2dl ruokakermaa
200g katkarapuja
150g säilöttyjä artisokansydämiä
200g kirsikkatomaatteja
1rkl sitruunamehua
suolaa ja pippuria
1. Valuta ja pilko artisokat neljään osaan. Sulata ja valuta katkaravut. Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Creme Bonjour Cuisine, ruokakerma, katkaravut ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä.
3. Valuta pasta hyvin ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.
4. Nauti!
Ja kulkaas oli muuten hyvää. Mikä on sinun ”pikaruoka” herkku?
Miun "pikaruoka" herkku ylleesä on joku nuudeli/selleri/sipuli/porkkana sörsseli/keitto. ja keittoon ylleesä tulee joku valmis pussikeitto (parsa-, kana-, tomaattikeitto tms) niin antaa makua mukavasti, eikä ite tarvii maustella. mut sörsseliin kun laittaa lihaliemen tms, niin on hyvää. Jopa lapsettii syö, vaikkei tää esikoinen ainakkaan mikkää vihannesfani olekkaan..x)