Isän kanssa kahden

 http://www.youtube.com/watch?v=2J0g8g3g8lc

Näyttää vahvasti siltä, että Mooses Mentula pysyttelee esikoisteoksen (Musta timantti 2011) jalanjäljillä ja jatkaa kirjoittamista omalla hyvin maanläheisellä, suorapuheisella, miesmäisellä ehkä jopa hiukan ronskilla tyylillään, joka saa “siveän naislukijan” korvanlehdet punoittamaan. Mooses Mentula kirjoittaa ihmisistä ihmisille, mitään kaunistelematta tai siloittelematta, asioiden oikeilla nimillä. Elämä on mitä se on, kaikessa kauneudessaan ja rumuudessaan.

Piilopirtissä “kynttilän valossa” kirjoitettu kirja, vahvistaa käsitystä Mooses Mentulasta kirjailijana & ihmisenä. Jäyhä metsien mies. Omaa rauhaa rakastava ajattelija.Vanha sielu-nuoressa ruumiissa.

Mielenkiinnolla odotan 8.3.2013  ilmestyvää teosta Isän kanssa kahden.

9510394319.jpg
Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *