Masuasukin häätö… pohdintaa….

Meidän tuleva perheenjäsen näyttää viihtyvän yksiössään sisaruksiaan  PALJON pidempään eikä koe vielä (rv 39+0) mitään tarvetta tulla ulkomaailmaan. Tämä äiti sen sijaan on melkolailla kypsä koko odottamiseen, tukalaan oloon ja unen puutteeseen. Tuntuu siltä, että yksi tunti saati sitten päivä tai viikko vastaa iäisyyttä.

Vadelmanlehtiteetä on kehuttu hyväksi raskauden aikana ja asiantuntijat suosittelevat sitä odottajille erityisesti loppuraskauden ajaksi. Vadelmanlehdet sisältävät mineraaleja ja vitamiineja esim. C-vitamiinia, kalsiumia ja fragariini-yhdistettä, jonka sanotaan vahvistavan kohdun ja lantionpohjanlihaksia.
Viimeisten raskauskuukausien aikana nautitun vadelmanlehtiteen pitäisi vahvistaa kohtulihasta ja mahdollisesti tehostaa supistuksia. Se ei  siis saa synnytystä käynnistymään, mutta saattaa vahvistaa jo olemassa olevia supistuksia ja näin nopeuttaa synnytystä.

Googlettamalla asiasta löytyy monen monta mielipidettä niin puolesta kuin vastaan. Saattaahan olla, että vadelmanlehtiteellä ja ”helpolla & nopealla” synnytyksellä ei ole juuri mitään yhteyttä. Mutta, kun vaakakupissa on mahdollisesti 2 viikkoa yli lasketun ajan jatkuva odotus, tämä saattaisi olla kokeilemisen arvoinen juttu. Pitäisiköhän siis marssia kauppaan ja hankkia paketti ko. teetä vai mitä muita keinoja olisi, jolla saisi  hiukan vauhtia rattaisiin?

SDC12229.JPG
Ystäväni Elisa toi tänään melkein koko paketillisen vadelmanlehtiä, niistä valmistuu teetä jo heti tänä iltana
Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Masuasukin häätö… pohdintaa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *