Askeleen lähempänä kevättä

PicMonkey+Collage.jpg

Se olisi sitten pääsiäisviikko ja ollaan taas askel lähempänä kevättä. Joka tänä vuonna antaa odottaa itseään vähän turhan pitkään. Onneksi näin pääsiäisen aikaan voi kodin täyttää ihanilla pääsiäiskukilla ja kun aurinko paistaa ulkona niin kevät fillis syntyy vaikka ikkunasta ulos katsoessa sitä kevättä ei vielä huomakaan.

Tämä viikko kuluu pääsiäisherkkuja valmistaessa. Niitä valmistakin tänä vuonna muille, en itselleni sillä vaaka puhui tänä aamunakin sen verran karua kieltä, että herkut on hyvä unohtaa hetkeksi. Itselleni loihdin jonkun herkullisen pupun ruoka-annoksen. Sopiihan sekin osuvasti pääsiäisen teemaan eikös?

Aikaisemmin lupailin, että kun olen saanut 30 kirjautunutta lukijaa niin luvassa on jotain mukavaa. Ja taidankin järjestää arvonnan juuri kirjautuneiden lukijoiden kesken. Nyt olisi siis sopiva aika liittyä ”virallisten lukijoiden” joukkoon mikäli olet tähän asti lukenut tätä blogia ns. anonyymisti.

Hauskaa alkanutta viikkoa jokaiselle tasapuolisesti!

Satu / Rauharentola - -

Askeleen lähempänä kevättä” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *