Puklumies & harsoja,harsoja

Meidän Herra A on kova poika pulauttelemaan. Lääkärin mielestä kyse on kuitenkin normaalista imeväisikäisen pulauttelusta. Sillä herra A:ta ei itseään pulautelu häiritse. Hän syö,kasvaa ja nukkuu hyvin ja on varsin tyytyväinen vauva. Vaikka minä ehdin jo epäillä refluksitautiakin. No oli miten oli hoitoliinoja, harsoja, rättejä (rakkaalla lapsella on monta nimeä) kuluu meillä monen monta päivässä. Ja harso on meidän vakiovaruste missä ikinä liikutaankin.
Vaikka valkoinen perus harso ajaa asiansa varsin hyvin niin vaihtelua valkoisiin harsoihin on mukava saada. Punavuoren peikon verkkakaupasta löysin ihania Småfolkin omenakuosisia hoitoliinoja:

Småfolk harso, NavySmåfolk harso, Blue

 Lisäksi löytyi myös Pipin pallo- ja tähtiharsot:

Pippi tähtiharso, ruskeaPippi palloharso, vaaleansininen

Harsoistahan on moneksi.

Ne ovat käteviä puklurätteinä mutta myös uniriepuina, vaunun suojina, kestovaippojen lisäimuina yms…
Käytetäänkö teillä harsoja ja jos käytetään niin mihin?

Punavuorenpeikosta löytyy myös ihanien Småfolk vaatteiden lisäksi myös mm. Maxomorran, Mini Rodinin, Katvigin vaatteita. Muutaman ihanuuden löysin sieltä, kurkkaapa löydätkö sinä.

Voitin muuten jokin aika sitten la petite princesse blogin arvonnassa valintani mukaisen Walldesign julisteen.  Koska emme saaaneet kastelahjaksi toivomaamme kastetaulua niinpä päätin valita sen tuossa arvonnassa. Tänään taulu sitten kolahtikin postilaatikkoon. Nyt vaan sitten kehyksiä hankkimaan.

kastetaulu+006.JPG
Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *