Kuivan ihon pelastajat: Avène XeraCalm

Kärsitkö kuivasta talvi-ihosta vai onko ongelmasi tapaani syvemmällä ja kuiva iho kesät talvet on enemmän sääntö kuin poikkeus. Eritiyisesti mun kasvojen iho on voinut huonosti tämän talven, säiden vaihtelu on näkynyt ihon äärimmäisenä kuivuutena jopa niin että alaluomet ovat olleet ihan vereslihalla ja meikatessa iho hilseili kuin krakleerattuna. Purkin jos toisenkin erilaisia voiteita testanneena olo oli jokseenkin toivoton. Herkkä atooppinen iho oli kestävyytensä äärirajoilla.

Valitukseeni kyllästyneenä äitini marssi pienen googletussession jälkeen apteekkiin ja toi minulle kokeiltavaksi paljon hehkutusta saaneen  Avénen XeraCalm tuotteita ja niitä täydentämään täsmätuotteen Avène Cold Cream hoitovoiteen niille erittäin kuiville ihoalueille.

DSC_0038%20%282%29%20rauharentola.jpg

Hoitorutiinini aloitan nykyisin pesemällä ihoni myös kasvot silmiä varoen kyseisen sarjan puhdistusöljyllä, joka on saippuaton ja sitä voi käyttää myös vauvojen kylpyvedessä. Se sisältää Avéne Thermal Spring Water – terveyslähdevettä. Kaikkien XeraCalm-tuotteiden tapaan tämäkin on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja alkoholiton.  Sarjan voiteet ovat myös täysin säilöntäaineettomia. Sen jälkeen levitän iholle myös kasvoille Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balmia ja vielä ennen nukkumaanmenoa erityisen kuiviin kohtiin Avène Cold Cream hoitovoidetta.

DSC_0068%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0060%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0081%20%282%29%20rauharentola.jpg

Ensimmäisen käyttökerran päätteeksi odotin sitä jo monen muun eri voiteen levityksen jälkeen tullutta kirvelevää ja kuumottavaa tunnetta, jota ei tullut ja olin ihmeissäni. Yön jälkeen iho oli aamulla edelleen joustava ja kosteantuntuinen olematta kuitenkaan rasvaisen niljakas. Aamusuihkun jälkeen kasvoille riittää pieni sipaisu voidetta ja sen päälle meikki, joka ei enää halkeilekaan vaan pysyy siistinä, koska iho säilyttää voiteen ansiosta kosteutensa hyvin.

DSC_0048%20%282%29%20rauharentola.jpg

Jos kärsit atooppisesta, herkästä tai allergisesta ihosta, uskallan suositella myös sinulle Avénen XeraCalm sarjaa, joka oikeasti vähentää kutinan oireita ja toi ainakin minulle ihanan pehmeän, samettisen ihon jo muutaman käyttökerran jälkeen. Kirvely, kutina ja kuivan ihon epämukava tunne oli poissa ja fiilis oli ihan uskomaton. Tästä innostuneena uskaltautunen kokeilemaan myös merkin muita tuotteita, kuten meikkejä.

Kärsitkö sinä ihottumista tai oletko atoopikko? Onko Avène sinulle tuttu merkki tai oletko käyttänyt/testannut XeraCalm linjan tuotteita?

2 kommenttia “Kuivan ihon pelastajat: Avène XeraCalm

  1. Hei, ihana kuulla sinun löytäneen upean tuotteen, ja sarjan joka oikeasti toimii. Olen kanssasi samaan mieltä!<br />
    Se, että Avenen tuotteet valmistetaan lääketehtaassa, tekee mielestäni tästä upeasta apteekkikosmetiikkasarjasta todella laadukkaan. Ja vielä muutama täysin steriili tuote, eli ilman minkäänlaisia säilöntä-aineita, tekee sarjasta aivan edistyksellisen. Tuo Xeracalm voide on juuri sellainen, täysin säilöntä-aineeton, steriili tuote. Sellaisia tuotteita ei ole kyllä montaa.<br />
    Tämä viestini vaikuttaa ihan maksetulta mainokselta, kuitenkaan olematta sellainen. Avenen sarja vaan on niin hyvä, että siitä kertoo mielellään muillekin ? <br />
    T. yksi Aveneen hurahtanut

    1. Teki mieli myös oman juttuni perään laittaa viesti, että tämä ei ole maksettu mainos :), vaikka se siltä saattaakin näyttää. Omalla kohdalla monesti pettyneenä ja useita euroja köyhempänä mä en oikeastaan odottanut ihmettä mutta pääsin kuitenkin todistamaan yhtä sellaista, kun näiden tuotteiden käytön aloitin. Iho voi hyvin eikä enää aiheuta ylimääräistä stressiä. Herkkä iho ei siedä juuri mitään ylimääräistä ja näissä tuotteissa juuri tuo kaikki turha on karsittu pois. Ihan loistavia tuotteita, joita voi surutta suositella muillekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *