Vanha aasin satulalaukku

Aina ei kaiken tarvitse mennä sisustuksessa yksyhteen, vaan juuri pieni poikkeama tekee siitä mielenkiintoisen. Näin vakuuttelin itselleni kantaessani varastosta sisään jo hetkeksi unholaan joutunutta vanhaa aasin satulalaukkua.

Muutamaa mattoa varastoon viedessäni silmiini osui nimittäin varaston hyllyllä käärittynä nököttävä satulalaukku, jota en muistanut enää olevankaan. Aikaisemmin hiukan mausteisempana sisustuskautenani se toimitti meillä pipo- ja hanskajemman virkaa eteisen seinällä. Voimakkaat ehkä jopa räikeät värit eivät kuulu tämän hetken sisustukseemme edes etäisesti mutta silti päätin napata laukun mukaan ja etsiä sille paikan ja käyttöä. Vieä en ole päässyt puuta pidemmälle ja satulalaukku roikkuukin nyt makuuhuoneen vaatekaapin ovessa.

Seinävaate, tyynyjä vai mitä kummaa siitä keksisi?
Mihin sä sitä käyttäisit vai jemmaisitko vaan takaisn varaston perimmäiseen nurkkaan?

 

DSC_0107%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0104%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0093%20rauharentola.jpg

 

DSC_0103%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0120%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Näillä mietteillä alkavaan viikonloppuun.

Joko voi toivotella piparintuoksuista viikonloppua jos ei niin mausteista ainakin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *