Playtray in action + alekoodi

Minimies sai jokin aika sitten ihan oman pöydän, kun meille saapui blogiyhteistyön myötä TrippTrapp tuoliin kiinnitettävä Playtray. Musta mustaan tuoliin tietenkin, vaikka tarjolla olisikin ollut myös punaista, valkoista ja läpinäkyvää. Tarjotin on super helppo kiinnittää, irrottaa ja pestä. Meillä luovuttiin turvakaaresta sillä Playtray antaa pienelle pömppömasulle tilaa turvakaarta enemmän. Playtraytä voi toki käyttää myös yhdessä turvakaaren tai babysetin kanssa.

 

18.7%20002.jpg

 

Playtray sopii hyvin tähän meidän vanhemman malliseen Trip Trap tuoliin. Mukana tulevalla ”vyöllä” tarjotin kiinnitetään tuoliin ja näin varmistetaan ettei lapsi saa nostettua tarjotinta pois paikoiltaan. Turvallisuus ennen kaikkea.

 

18.7%20003.jpg

 

Collage.jpg

 

Suosittelisinko siis Playtraytä sinulle? Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. Vastaukseni on siis kyllä.

 

playtray%20in%20action%20011.jpg

 

Ja sitten vielä parhain juttu sokerina pohjalla. Nyt myös teillä Rauharentolan lukijoilla on mahdollisuus ostaa oma Playtray tarjotin -15% alennuksella. Koodilla RAUHARENTOLA voit lunastaa alen 31.7.3-8.2014. Kauppaan pääset tästä klik klik.

Aikas mahtista eikös?

 

Mikäli teillä on jo Playtray tai hankitte sellaisen nyt kuulisin mielelläni myös teidän käyttökokemuksia siitä. Sillä meillä ei välttämättä ole samanlaiset kokemukset eikä niin toki tarvitsekaan olla.

 

(Postaus on toteutettu yhteistyössä KidSpotin ja MaxPlayn kanssa ja tarjotin on saatu osana yhteistyötä.)

 

Nyt aamupalalle. Iloa päivääsi <3.

2 kommenttia “Playtray in action + alekoodi

  1. Meillä oli kans toi playtray, kunnes poika meni ja kiipes ite tuoliin ja seisos tarjottimen päällä ja se hajos… Se siitä sitten… Isännän on pitäny korjata se mut ei oo näkyny korjausta 😀

    1. Oi ei. Miten meni rikki ja miten olette ajatelleet korjata? Ihan vaan tulevaisuuden varalla vinkkejä jos niin käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *