Pink is the new black

Eilinen rankkasade ja ukkonen pitivät mut pois terassilta itseäni grillaamasta ja tartuin vihdoin mua odottaneeseen projektiin nimittäin nti F:n huoneeseen. Nti F toivoi aiemmin kesällä, että hänen huoneensa värimaailmaa muutettaisiin hiukan. Valkoisen ja beigen sävyjen sijaan toiveena oli saada valkoista, haalean vaaleanpunaista ja ehkäpä hiukan teräksen sävyä.

Mihinkään isoihin muutoksiin ei lähdetty vaan uutta sävymaailmaa lähdettiin hakemaan tekstiilein ja pienin sisustusyksityiskohdin. Eilisen projektin jälkeen napsin nopeasti muutamat kuvat uudistetusta huoneesta teillekin katseltaviksi.

Mä tykkään. Huone on nti F:n näköinen, herkkä ja tyttömäinen. Neiti on aina pitänyt siitä kaikesta pikkusälästä ympärillään ja vaikka mä olenkin sitä yrittänyt karsia niin aina sitä vaan ilmaantuu jostain. Mutta toisaalta se on osa hänen persoonaansa ja huone on hänen. Pienet paheet suotakoon.

Muutama pikku bling bling juttu puuttuu vielä. Mutta muutoin taitaa tällä erää olla valmista. Tai no oikeastaan joo, katon plafondi olisi kiva vaihtaa johonkin muuhun. Mutta tässäkin huoneessa on viistokatto ja lampunvalinta siihen taas oma operaationsa.

Mutta mitäs tykkäätte?

 

fn2%20007.jpg

 

fn2%20001.jpg

 

fn2%20002.jpg

 

fn2%20006.jpg

 

fh%20004.jpg

 

2.jpg

 

LINKED TO:

Wednesday Around The World

8 kommenttia “Pink is the new black

  1. Kivan näköistä! Kaikki niin nätisti järjestyksessä! Näyttäispä oma pöytäkin tuolta…. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *