Aamu alkaa a:lla ja aamupala jollain ihan muulla (+ arvonta)

Keittiöstä taas terve. Tällä kertaa mulla on asiaa hieman isomman lapsen ruokailusta ja huomenna varmaan sitten itse keitiöstä. Koulun alkuun on enää tovi ja päivärytmin muutos on käynnistetty. Ei enää ilta kukkumista ja aamupaloja puolen päivän aikaan. Myös aamupalat muuttavat muotoaan koulujen alkaessa. Niin kutsuttu aamupala vaihtuu kunnon aamupalaksi sillä aamiainenhan on juuri se, joka virittää aivoihin energiaa koulupäivää varten.

 

1.jpg

Kulho: Iittala | Murolaatikko: Home & Garage (saatu blogin kautta) | Tyttö: homemade

 

2.jpg

 

Vaikka nti F onkin ajoittain erittäin heikko syömäri niin  puuro on silti aamiaisherkku numero 1. Puuron lisäksi myös murot maistuvat. Olen yrittänyt suosia täysjyvä muroja niiden vähän höttösempien sijaan. Kuitua, kuitua ja kuitua. Puuron ja murojen kaveriksi sitten jotain hedelmää ja useimmiten myös tuoremehua. Minkälaisilla pöperöillä teidän pienokaiset aloittaa päivän?

 

3.jpg

 

koulu%20alkaa%20004.jpg

Liitutaulu: Home & Garage (saatu blogin kautta)

 

Ja jottei koko postaus mene ihan puuroksi niin asiaa siitä puuron vierestäkin. Mikäli mielesi tekee hankkia hiukan piristystä keittiöösi niin mulla on hyviä uutisia. Sain arvottavakseni  50 eur verkkokauppa lahjakortin Home & Garage verkkokauppaan. H&G:n valikoimista löytyy monta mukavaa juttua keittiöön ja muuallekin tottakai.

 

Arvonnan säännöt:

– 1 arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen kertomalla mitä klikkailisit ostoskoriisi tuolla lahjakortilla.

– 2 arpaa saat kommentoimalla & tykkäämällä Rauharentolan Facebook- sivuista.

-3 arpaa saat linkittämällä arvonnan vielä  omaan blogiisi tai Facebook-sivuillesi julkisesti ( lisää kommenttiisi linkki, josta selviää arvonnan linkitys omaan blogiisi tai Facebook-sivuillesi).

Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana tavoittelemassa lahjakorttia.
 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 15.8.2014 klo. 23.59.
 
Onnea arvontaan!
 
Lahjakortti tulee käyttää viimeistään 31.8.2014 ja siksi onkin tärkeää, että arvonnan päättyessä saan voittajaan nopeasti yhteyden. Mikäli en syystä tai toisesta saa voittajaan yhteyttä arvon palkinnon uudelleen 18.8.2014.

 

 

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Home and Garagen kanssa. *

 

79 kommenttia “Aamu alkaa a:lla ja aamupala jollain ihan muulla (+ arvonta)

 1. Mukana kolmella arvalla. Ostaisin ehkä naulakoita sillä niitä tarvitsisin juuri nyt.

  1. 3 on tässä arvonnassa maksimi, mutta säännöt olivat kyllä tulkinnanvaraiset :). Siksi saatkin nuo ilmoittamasi kuusi arpaa. Nyt sääntöjen sananmuotoa on korjattu niin että tulkinnanvaraa ei enää pitäisi olla.

 2. Kolmella arvalla kans mukana 🙂 jos voittaisin ostaisin avohylly naulakon ja vielä jäis rahaa Drama queen-avaimen perälle.

 3. Tuolla on vaikka mitä ihanaa! Ekaksi tilaisin kuitenkin leipälaatikon 🙂 Kokeilen onneani yhdellä arvalla.

 4. Tiskiräteistä löytyi monta tosi kivaa, joita kotiini haluaisin. Toki pieni naulakko keittiöön mahtuisi lahjakorttihankintaan 🙂

 5. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla 🙂 Minua kiinnostavat valikoimasta erityisesti nuo ihanat magneetit sekä leipälaatikko.

 6. Kahdella mukana ♥ Olen muuttamassa nyt parin päivän päästä yksiöön, joten löytäsin tuotla kaikkea kivaa kotiin! Tuo liitutaulu-tarra kiinnostais muakin tosi paljon. 🙂

 7. Yhdellä arvalla mukana. Paljon kivaa sieltä löytyi, mutta luultavasti valitsisin sisustuskyltin tai tuo naulakkokin oli kiva…. 😉

 8. Valitsisin tekstillä varustetun lyhdyn tai jonkin isohkon peltikyltin. Olen yhdellä arvalla tavoittelemassa palkintoa!

 9. Kahdella arvalla ilomielin mukana ja haluan ehdottomasti samanlaisen liitutaulun, johan on kätevä!<br />
  <br />
  Aurinkoista viikkoa toivottelee Tiia

 10. Ottaisin kaksi arpaa :)<br />
  <br />
  Kaupasta tahtoisin ehdottomasti tuon liitutaulutarran ja vaikka sen toisenlaisenkin joka oli valittavissa. Lisäksi teetä ja muffinssivuokia. Tai sitten juoma-anostelijan!

 11. Kolmella arvalla mukana 🙂 Ainakin Elvis-magneetin ostaisin. Jaoin linkin Fb:ssä, mutta en tekniikan ihmelapsena yrityksistä huolimatta saanut tähän liitettyä linkkiä josta linkitykseni näkyisi 🙁 No, mukana arvonnassa kuitenkin :)<br />
  <br />
  [email protected]

 12. Kolmella arvalla mukana. Ostaisin peltipurkkeja ja kylttejä keittiöön. Jaettu FB:sivuiltasi julkisena

 13. Kahdella arvalla mukana. Mie klikkailisin kotiin ihania muffinssivuokia, servettejä sekä niille uuden telineen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *