Voihan verhot ja muuta höpötystä

Kaikki ei mennytkään niin kuin strömsössä… Tilasin jokin aika sitten makuhuoneeseemme valkoiset laskosverhot ja odottelin niitä niin innoissani, että poistin jo vanhat verhot ja lahjoitin ne eteenpäin.

Eilen odotettu paketti sitten tuli ja sain kokea karvaan pettymyksen. Tilaamani luunvalkoiset verhot olivatkin beiget. Ensimmäinen ajatus oli, että minulle on lähetetty väärän väriset verhot mutta soitto yritykseen selvensi asiaa, luunvalkoinen tarkoittaa tässä tapauksessa beigeä ja that’s it. Take it or leave it.

No ainoa varma asia on se, että verhot saavat lähteä takaisin sinne mistä tulivatkin ja minä jatkan edelleen uusien metsästystä. Huoh.

Kuten jo aikaisemmin kirjoittelinkin tuo meidän makuuhuoneen ikkuna on verhojen suhteen kovin ongelmallinen tai paremminkin haasteellinen. Eli mitä tahansa verhoja ei siihen voi laittaa. Ompelua en millään viitsisi alkaa harrastamaan mutta pahoin pelkään, että se jää ainoaksi vaihtoehdoksi.

Vinkkejä ja ideoita otetaan siis edelleen vastaan. Millaiset verhot sopivat matalaan mutta leveään ikkunaan? Aikaisemmasta postauksestani löytyy aiheesta lisää.

Hassua miten pahalle tuulelle pieleen mennyt verhohakinta pienen ihmisen saakin. Vai alkaako tämä liiallinen kotoilu oirehtia tuolla tavalla?

tumblr_m872fv6C1a1rsz1ofo1_500.jpg

No onneksi edes eteisemme ilmeen päivitys etenee ja kohta voittekin kurkistaa Rauharentolan raikastettuun eteiseen :).

Kaikesta huolimatta hyvää alkanutta torstaita ja muistakaahan käydä osallistumassa dpn arvontaan.

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Voihan verhot ja muuta höpötystä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *