Katse lattiaan

Näyttää siltä, että ”karvamattojen” aikakausi alkaa olla ohitse ja muunlaiset matot ovat nyt sisustuksessa in.

Minäkin halusin aikanaan meille välttämättä valkoiset korkeanukkaiset matot vaikka tiesin, että ne eivät kauan valkoisena säilyisikään. No, nyt minimies on pulautteluineen sinetöinyt valkoisten mattojen kohtalon…

Eli on siis aika kääntää katse lattiaan, mutta mitä olohuoneen lattialle seuraavaksi? Tässä muutamia vaihtoehtoja, joita olen pyöritellyt mielessäni jo aikaisemminkin.

KOLDBY Lehmäntalja IKEA Taljan luonnollinen kauneus ja laatu säilyvät pitkään.
Mustavalkoinen lehmäntalja on ollut ”sitten joskus” hankintalistalla jo pitkään.

matto.jpg

Virkattu ISO pyöreä matto. Hyvin yksinkertainen, ei pitsikuvioita tai muutakaan kummallisuutta. Tummanharmaa, musta tai meleerattu beige ovat tällä hetkellä värisuosikkeja. Ja ne sopisivatkin parhaiten kotimme värimaailmaan. Voi kuitenkin olla, että näin tiiviistä matosta tulisi isokoisena liian painava ja massiivinen.Virkatuista matoista kakkosvaihtoehtona voisi olla mahdollisimman yksinkertainen aura-matto.

1001652_641927602485691_908384358_n.jpg
Aura-matto ilman ulkoreunan pieniä nipukoita saattaisi olla tarpeeksi yksinkertainen

Muutamia tarjouksia olen virkatuista matoista jo kysellytkin. Tekijöitä löytyy ja hintahaitari on laaja. Halkaisijltaan n. 160cm matolle tulisi hintaa 100-175 eur. Kertokaahan viisaammat mikä on kohtuuhinta tämäntyyppiselle matolle?

Makuuhuoneen  vaaleanruskeat puuvillaiset ryijymatot saivat jo poistua uusien tieltä. Makuuhuoneeseen hankittiin harmaat matot, joissa musta tähti.

Jotex Harmaa BUKLEEMATTO, tähtikuvioinen, 67x250 cmMikä olisikaan viisain vaihtoehto pienten sottapyttyjen perheeseen?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *