Jos jonkinlaisia pallovaloja

Tänään perjantain ja pimenevien iltojen kunniaksi vertailussa jo monissa blogeissa esiintyneet pallovalosarjat Irislights, Happy Lights ja Airam Mona.   
Mä niin haluan meille tälläiset, mutta mitkä näistä?

index.jpg


Ruotsalaisia Irislightsjeja löytyy mitä herkullisimmissa väreissä ja niitä saatavilla on kahta eri pituutta varustettuna 20 tai 35 käsintehdyllä pallolla. Käyttömukavuutta lisää valokatkaisin, josta ne on helppo ”sytyttää ja sammuttaa”.

Happy Lightseja on niin ikään saatavilla monissa niin ihanissa väreissä varustettuna joko 20 tai 50 värjätystä langasta tehdyllä pallolla.

Airam Mona-puuvillapallo ledvalosarja näyttää edullisimmalta vaihtoehdolta mutta paketissa onkin vain 8 palloa ja värivalikoima on varsin suppea, vaihtoehtoina kuitenkin neutraali harmaa-valkoinen tai räväkät fuksia-punaiset. Tosin nuo harmaa- valkoiset sopisivat meille mainiosti.

 Mitkä sinä valitsisit vai löytyykö kotoasi jo tälläiset?

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille. Meillä on tänään playdate -päivä, kun talon täyttää joka kuukautiseen tapaan kasa ihania tammikuisia, niiden äitejä ja sisaruksia. Sitä  varten uunissa tuoksuu kesäkurpitsa-sipulipiirakka. Jännityksellä odotan mitä siitä tuli, sillä tällä kertaa resepti on ihan oma ja ennen kokeilematon, vähänkö olen rohkea ;).

Satu / Rauharentola - -

3 kommenttia “Jos jonkinlaisia pallovaloja

  1. Itekki valihtisin tuon kolmannen vaihtoehon. 🙂 Riippuen tiesti vähän mihinkä meinasit laittaa valot.

  2. Meillä on happy lightsit. Suoraan valmistajalta tilattuna ja itse värit valittuna, oli tosi nopea toimitus kotiovelle 🙂 <br />
    Terv. Yks tammikuinen HR

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *