Helppoa laihdutusta Konjakilla

index.jpg

Lupasin palata päättyneen Konjak testikuurin tuloksiin. Kun takana oli noin kaksi viikkoa , 90 tablettia Konjakia & kevennettyä ruokavaliota, vaaka näytti -2,9kg ja jalkaan mahtuu yhtä kokoa pienemmät housut. Senttejäkin on siis karissut ihan mukavasti. (Aikaisemmat postaukset aiheesta löydät täältä ja täältä)

Miten tämän voisi sitten tiivistää? TOIMII -sana kertoo kai kaiken oleellisen.

Matka kohti tavoitetta jatkuu kevennetyllä ruokavaliolla, ensimmäinen osatavoite on jo lähellä ja sitten kohti seuraavaa. Vaikka ruokavalio ja määrät ovatkin nyt muuttuneet, harkitsen vakavasti uuden purkillisen hankkimista laihduttamiseni tueksi. Meistä kun on tullut niin hyvä tiimi; musta ja Konjakista.

Kevyempää lauantaita kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *