The day of fantasy

Ihanaa, kun vuoden synttäri hiljaisuuden jälkeen 10vee tytöt ovat taas innostuneet viettämään synttäreitään. Nti F:hän halusi ehdottomasti juhlistaa omaa syntymäpäiväänsä mutta sitä ennen ja sen jälkeen on sitten ollutkin kovin hiljaista.

Nti F sai vihdoin kutsun ja itse asiassa toisenkin samalle päivälle peräkkäisinä aikoina. Ensin Halloween teemaisille fantasiasynttäreille ja sen jälkeen pyjamabileisiin. Kiirettä riittää mutta toivottua sellaista.

Fantasiasynttäreitä varten piti sitten keksiä asu, mielellään sellainen kauhean kiva. Asujen keksiminen on vaan niin ihanaa, sormet syyhyten vietin muutaman pimeän illan asua suunnittelen ja sen osia etsien. Tätä asua lähdin kokoamaan ajatuksella DEMON DOLL (nukkepaholainen), joka jostain kumman syystä juolahti mieleeni ensimmäisenä.

Huuto.net:stä löytyikin tähän tarkoitukseen sopiva mekko, jonka hintakin oli parempi kuin sopiva. Sitten vaan jännitettiin, että saadaanko mekko, osta heti hintaa kun ei ollut. Ja saatinhan me se sitten.

index.jpg

Mekon kaveriksi hankittiin hauskakauppa.fi:stä ihana pinkki peruukki ja muutama arpitatuointi. Hauskakauppa.fi:hän on hauskojen lahjatavaroiden ja naamiaistarvikkeiden erikoisliike josta löytyy yhtä sun toista kauhean kivaa juttua. Kannattaa käydä kurkkaamassa jos hauskuudessa on vajetta ja piristystä harmaaseen arkeen tarvitaan. Kenkinä sai toimia vaatekaapista entuudestaan löytyvät tennarit.  Siinä koko asu yksinkertaisuudessaan ja hintaa koko asulle alle 20 eur joten ei paha ollenkaan.

index.jpg

Nyt Demon Doll onkin sitten valmis juhlimaan hyvän ystävänsä 10vee synttäreitä, vaviskaa ohikulkijat.

index+2.jpg

Hyvää viikonloppua, minä lähdenkin nyt viettämään aivan toisenlaista sellaista palataan siihen millaista, sitten tarkemmin maanantaina ;).

yhteisty%C3%B6.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *