Weekend getaway – Unelmien yö Haikon Kartanossa

Haaveilitko sinä pienenä tyttönä prinsessana olemisesta? Niin minäkin. Pakkasin usein suutuspäissäni pienen sinisen matkalaukkuni ja uhkasin lähteväni Ruotsin linnaan. Nyt pääsin vihdoin kokemaan  oikean prinsessamaisen viikonlopun, sillä osallistuin taannoin Haikon kartanon Facebook kilpailuun, jossa voittaja yöpyy valitsemansa henkilön kanssa kartanorakennuksen ylellisessä, uusitussa Imperial-huoneessa. Ja ilmeisesti perusteluni ROMANTTISEN miniloman tarpeellisuudesta olivat varsin vakuuttavat sillä onnetar oli minulle suosiollinen.

index.jpg

 

Unelmien yö -paketti sisälsi kaikki ne ylelliset yksityiskohdat upeissa puitteissa, joilla kruunattiin täydellinen yö oman rakkaan kanssa (tai tässä tapauksessa molempien omien rakkaiden miesten kanssa, minimiehen ja sen vähän isomman).

• 1 yön majoitus 2hh/sviitti
• myöhäinen huoneen luovutus klo 14 (su)
• Samppanjaa huoneessa
• Cocktailpaloja ja suklaakonvehteja huoneessa
• Unelmien aamiainen huoneeseen tarjoiltuna
• Kylpylän Hyvänolon altaat ja saunat
• Fitness Studion käyttö
• Butler Service

Butler servicen kautta henkilökohtainen palvelu nousi todentotta ennenkokemattomalle elämystasolle ja takasi näinollen
täydellisen hifistelyn mahdollisuuden. Esimerkiksi lastenruokaa ei olisi tarvinnut itse lähteä lämmittämään vaan se olisi hoidettu puolestasi. Mahtava kokemus jos pelkästään tämäkin.

Suosittelisinko? Ehdottomasti kyllä, niille jotka etsivät rauhallisuutta, hemmottelua, mahtavaa ruokaa ja kaunista luontoa ympärilleen.

Mutta kuvat kertokoon loput tällä kertaa. Itse yritän tässä pikkuhiljaa palautua takaisin maanpinnalleja arjen askareisiin. Mukavaa alkanutta viikkoa.

index+2.jpg

index+3.jpg

index+4.jpg

4 kommenttia “Weekend getaway – Unelmien yö Haikon Kartanossa

    1. Kylpylähotellissa aikaisemmin käyneenä täytyy sanoa, että tämä Kartano oli aivan toista luokkaa. Vaikka koko Haikon Kartanon alue onkin ihan oma miljöönsä ja palvelu loistavaa kaikkialla. Pientä luksusta arjen keskelle, suosittelen lämpimästi.

  1. Majoituimme myös kesällä merkkipäiviä viettämässä, ja aivan ihana paikka on! Palvelu teki erityisen vaikutuksen.- Tanja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *