Sor sor sormiruokaa

Minimies treenaa ahkerasti uusinta taitoaan, pinsettiotetta. Se ei  vielä onnistu  100%:sesti. Mutta sitä treenataan  varsinkin ruokapöydässä. Treenausvälineeksi meille ostettiin Talk-Muruja. Ne ovat meidän ykkössuosikki siihen hommaan ja muutenkin mukavaa naposteltavaa.

talkmuru
kuva: Taivalkosken mylly

Jalasjärveläinen Taivalkosken Mylly valmistaa murot kotimaisesta viljasta (kaura, ohra ja ruis), ne ovat vähäsuolaisia ja vähärasvaisia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia. Makeuttamattomat TalkMurut uppoavat minimiehen suuhun ihan humpsis vaan ensin maltillisesti pinsettiotteella ja lopuksi koko kourallinen kerrallaan. Murot ”sulavat” nopeasti pehmeiksi, joten kolmella alahampaalla pärjää loistavasti.

index.jpg

 Ja mikä parasta harjoittelua voi jatkaa pitkin päivää, sillä yllätyksiä löytyy aina pöydän alta.

index+2.jpg
P.S. Tämä ei ollut maksettu mainos 🙂
Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Sor sor sormiruokaa

  1. Näillä meilläkin harjoiteltiin ja edelleen niitä löytyy hoitolaukusta hätätilanteiden varalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *