Löytö

Voi kuinka mahtavaa on se tunne, kun löytää jotain jota on jo pitkään etsinyt. Sain jo jokin aika sitten äidiltäni kirppis tuliaisena ihanan mustavalkoisen lattiatyynynpäällisen. Sopiva sisätyyny olikin sitten varsin haasteellinen löytää. Tai oikeastaan 70 x 70 tyynyä ei tuntunut löytyvän ei sitten niin mistään (ovat kai menneet pois muodista). Olin jo luopumassa toivotosta, kun sitten viime perjantaina Facebook seinälleni tuli paikallisen Facekirpan myynti-ilmoitus jossa myyntiin tuli juurikin 70 x 70 tyynyjä. (hölmöyttäni ostin vain yhden tyynyn.) Hei yeah, kaupat onnistui taas pika-ajassa ja jälleen kerran kotiin toimitettuna.

Nuo lattiatyynyt sopii erityisen hyvin, pienten ihmisten pepun alle, lattialla loikoiluun ja miksei myös majaleikkeihin. Ehkä pari pienenpää tuon ison kaveriksi ei olisi pöllömpi ajatus ollenkaan. Vai mieltä olette?

index+5.jpg
index+4.jpg
index+3.jpg

Tarkkasilmäinen huomaa varmaan, että olohuoneessa on edelleen samat vanhat matot. Joopa joo se kuuluisa päättämättömyys. Tilasin  jo Askosta meille sen isoimman Block maton mutta, kun mattoa oli jälleen saatavissa rupesin kuitenkin miettimään sen raidallisen maton haasteellisuutta (onnistuin jokin aika sitten värjäämään stereoiden maton valkoiset raidat vaaleanpunaiseksi sitä pestessäni). Niinpä päädyimme siihen, että marssimme Ikeaan ja otamme mukaamme luonnonvalkoisen Ådum maton, jota meiltä löytyy jo kaksin kappalein aikaisemminkin ja olemme olleet niihin varsin tyytyväisiä. 170 x 240 riittänee olohuoneeseen vallan mainiosti.

index+5.jpg

Kodikasta tiistaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *