DIY risutähti

Perjantai aamun hämärässä saunanlauteille korttiaskartelun jäljiltä jäänyt risukasa näytti juurikin itseltään eli kasalta risuja, surkealta. Ja koska laiskuuttani en niitä jaksanut lähteä viemään roskiinkaan niin päätinpä sitten tehdä niistä risutähden. Ensin alkuun vain yhden, ihan kokeeksi, vähän vaille seitsemän perjantai aamuna.

index.jpg

Ja itse asiassa ihastuin tähän epätäydellisen täydelliseen tähteen niin, että suuntaan nyt viikonloppuna metsään hakemaan lisää risuja ja teen muutaman isomman tähden ikkunnaan.

index+2.jpg

Ideahan on  yksinertaisuudessaan se, että tarvitset 5  haaroittumatonta oksaa. Solmi ne naruilla ( minä käytin ihan tavallista talousnarua sillä meidän juuttinaru oli mystisesti kadonnut jonnekin) tai rautalangalla 5 sakaraisen tähden muotoon. Halutessaan sen  ympärille voi kiertää  myös valosarjan.

Rauhallisen leppoisaa lauantaita…

P.S. Muistakaahan käydä osallistumassa Loru tonttulakki arvontaan. Arvontaan pääset klikkaamalla kuvaa sivupalkista.

Satu / Rauharentola - -

6 kommenttia “DIY risutähti

  1. Mä yritin pari viikkoa sitten samalla idealla kuusi sakaraista. En vaan saanut sakaroiden päitä solmittua. Tarvii yrittää tolla idealla saada ne yhteen (jäi kiemuraisena eteiseen pyörimään) 🙂

  2. Hei, tää on hyvä vinkki! Mä haluan heti huomenna kokeilla. Uskoisin, että tämä DIY on jopa mullekin sopivan yksinkertainen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *