Musta5101

Kiitän usein ruotsalaista ystävääni Ikeaa siitä, että sieltä saa wc-harjoja joissa harjaosa on musta. Sillä kaikkihan sen tietävät kuinka yököttävältä näyttää liasta värjääntynyt wc-harja. Asiaan ei tietenkään millään muotoa vaikuta se, että pidän muutoinkin mustasta puhtoisen valkoisen rinnalla.

Edellinen toimikoon inserttinä tämän päivän postaukselle. Sillä sanotte mitä sanotte niin värillä on väliä niin wc:ssä kuin keittiössäkin (rukouksiini on siis vastattu). Kiikutin nimittäin postista kotiin paketin, joka sisälsi tällä kertaa ihan kotimaisia Musta5101-sarjan tuotteita: Bamburätin, tiskiharjan ja luontoystävällisen tiskiaineen, joka tuoksuu ihanan hennosti mustikalle (oi kuinka kaipaankaan niitä loppu kesän päiviä). Kaunis pullo saa tiskialtaan vierestä paraatipaikan.

index+2.jpg

Harja on valmistettu Suomessa tehtaan ylijääämämateriaalista ja se on oikeasti pehmeää luonnonharjasta. Käytettyään harjan loppuun sen voi palauttaa kierrätykseen (ohjeet tulevat harjan mukana). Sen voi surutta pestä myös astianpesukoneessa. Ja mikä kaikkein parasta harjan harjasosa on arvatkaahan minkä värinen? No tietenkin musta.

index.jpg

Tietäisin heti muutaman kotimaisuutta, ekologisuutta ja kaunista muotoilua rakastavan kotiaskareiden parissa viihtyvän henkilön jolle nämä olisivat oiva joululahjaidis ;).

index+3.jpg

index+4.jpg

Kiitos vielä  Zinotille joulufiilistelystä mukavan paketin muodossa. Voitte olla varmoja, että tästä lähtien pidän omat keittiövuoroni.

Ihanaa viikonloppua 
 
yhteisty%C3%B6.jpg

3 kommenttia “Musta5101

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *