Wave from drain

Kuten eilen mainitsinkin meillä oli jokin aika sitten pienoinen vesivahinko. Tukkeutunut viemäri työnsi kaikki viemärivedet kodinhoitohuoneen lattiakaivosta ylös josta ne sitten valuivat kynnyksen alta näpsäkästi eteisen lattialaatan alle. Nyt eteisen lattia on siis purettu pois ja on kuivaamista vaille valmis. Jotta lattia saatiin purettua piti myös eteisen kaappi purkaa ja voi olla, että sitä ei enää kasaan saadakaan.  Uusi lattia ja uusi kaappi. Kuulostaisi ihan kivalta kimpalta, eikös?

lattia+2+002+1.jpg
1004.jpg

Mitä ominaisuuksia hyvällä kaapilla sitten on? Haluaisin liukuovet, sekä hylly että tankotilaa ja lisäksi ehkä myös muutaman korihyllyn.

lattia+2+004+1.jpg

lattia+2+005+1.jpg

Pirteää torstai päivää. 

Mä lähden tänään kurkkaamaan miltä eilen julkaistu me&i mallisto näyttää livenä. Vieläkään se ei ole täysin vakuuttanut mutta ehkä sieltä suosikki tai pari löytynee kuitenkin ainakin itselle jos ei lapsille.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *