VALKOINEN suklaajuoma

valkosuklaa+003.JPG

Tämä jos mikä on mahtava talvi-iltojen hemmotteluherkku. Mikä onkaan ihanampaa kuin käpertyä viltin kanssa sohvan nurkkaan lämpimän juoman kera. Ja jos sohvannurkasta nappaa vielä oman kultansa kainaloonsa, on herkutteluhetki täydellinen. Mutta tämä sopii yhtä hyvin myös pienemmilekin herkkusuille vaikka reippaan talviulkoilun jälkeen. Resepti on jälleen kerran melko yksinkertainen ja onnistuu lähes takuuvarmasti.
 Valkoinen suklaajuoma
1 dl vettä
125 g valkoista suklaata
3 rkl raastettua appelsiininkuorta
6 dl maitoa
kermavaahtoa
kanelia
Keitä vesi kattilassa. Paloittele suklaa ja sulata se vedessä. Lisää appelsiininkuori sekä maito ja kiehuta.
Koristele kermavaahdolla ja kanelilla & nauti.
valkosuklaa+001.JPG

valkosuklaa+002.JPG
Kaikista suklaista valkoinen vaan on ja pysyy ehdottomana suosikkinani. Eilen sain maistaa me&i kutsuilla melko erikoisen näköistä valkosuklaa mudcake:iä, joka erikoisesta ulkonäöstä huolimatta maistui silti lähes taivaalliselle. It’s not all about the looks.

Ihanaa & valkoista viikonloppua!

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “VALKOINEN suklaajuoma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *