Kukkia ja kirppislöytöjä

Kukkien ostoon tarvitaan se tietty moodi ja kun sitä ei ole niin paras on tyytyä varmaan vaihtoehtoon. Tässä tapauksessa narsisissiin, joita saa muuten puoli-ilmaiseksi näin Pääsiäisen jälkeen. Niinpä meille löysi tiensä vielä yksi kauniin keltaisena kukkiva narsissi. Ihana kevään kukka, josta ainakaan minä en voi saada yliannostusta.

 

kukkia%20ja%20kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C

 

Kirppislöytöihin ei sen sijaan tarvita mitään erityistä moodia. Oikeastaan parhaat löydöt tulevat eteen ihan ykskaks yllättäen. Kuten myös tämä. Olen pitkään etsinyt eteiseemme kevyttä pehmeälinjaista säilytysrahia. Ja eilen sellainen sitten löytyikin paikalliselta Facebook kirpaltapa tietenkin. Hintaa huikeat 7 euroa ja myynnissä ihan naapurissa. Kyllä vaan, se onnellisen näköinen rahia ulkoiluttava naishenkilö olin siis minä.

 

kukkia%20ja%20kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C

 

kukkia%20ja%20kirpparil%C3%B6yt%C3%B6j%C

 

Pähkäilen vielä verhoillako rahin tyyny uudellleen vai jättääkö se alkuperäiselleen. Kangas on täysin ehjä mutta ehkä hivenen nuhruinen. Mitä mieltä olette?

 

Oikein leppoisaa sunnuntaita. Teitä on muuten vieraillut sivuilla hirmuisen monta viimeisten parin päivän aikana. Iso kiitos siitä ja tervetuloa uudelleen.

Untitled.jpg

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *