Kivipuro

Ulkona oli viikonloppuna aivan mahtava sää puutarhatöitä ajatellen. Mäkin päätin eilen melko pahaksi äitynyttä siitepölyallergiaa uhmaten laittaa etupihan kuntoon. Hetken mielijohteesta syntyi kivipuro, jo etupihalla entuudestaan olleista kivistä ja niiden lisäksi takapihalta hiekkalaatikon alta raivatuista kivistä.

 

kivipuro%202%20010.jpg

 

Luonnonkivet on oikeasti niin upeita, että niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää puutarhassa ja pihoilla. Ne on niin mun juttu. Rosoinen tai sileä aina kaunis. Onnea on asua kivikkoisessa harjumaastossa ,josta kiviä löytyy lähes kaikkialta.

 

kivipuro%202%20014.jpg

 

kivipuro%20007.jpg

Kivipuro solisee kauniisti reunustaen sisääntulokäytäväämme.

kivipuro%202%20009.jpg

 

kivipuro%202%20006.jpg

 

kivipuro%202%20005.jpg

Etupiha on nyt kukkia vaille valmis. Miten on kolahtavatko kivet sinuun?

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa.

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Kivipuro

  1. Kyllä kolahtaa! Meillä on takapihalla koristekivetys havukasvien juurella, jonka etureuna on rajattu harmaalla tiilellä ja takareuna luonnonkivillä tai vanhoilla kiuaskivillä – niitäkään en heitä hukkaan, kun tulee uusimisen aika, vaan heitän ne pihamaalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *