Rocking with stripes and Silverjungle

Kenen muun mielestä raidat rokkaa sanoo hep. Tämä viikko alkoi mukavalla yllätyksellä. Silverjungle lähetti stereoille lahjaksi nämä raitatunikat ja tähtisukkikset Silverjungle SS2014 mallistosta, iso kiitos jälleen kerran. Nämä ovatkin uuden malliston yksiä suosikkejamme. Raitojen ja tähtien lisäksi uusi mallisto pitää sisällään vähän hempeämpiäkin juttuja. Jokaisellle jotakin, aivan varmasti.

 

2.jpg

 

PicMonkey%20Collage.jpg

 

Sekä tunikat että sukkahousut ovat kokoa 110/116.  Kokoja pähkäillessä kannattaa kurkata mittataulukkoa mikäli vähänkin arveluttaa. Meidän ei ole ainakaan koskaan tarvinnut pettyä kokojen suhteen.

 

1.jpg

 

PicMonkey%20Collage%202.jpg

 

Trikootunikat ( klik ja klik)  ovat 90% puuvillaa ja 10 elastaania. Kaikkien Silverjungle tuotteiden tapaan nämäkin ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä
ja/tai Ökotex-sertifioituja
.

 

Raidat%20rokkaa%20078.jpg

 

Joko sinä olet käynyt kurkkimassa tämän kevään Silverjungle uutuudet? Näihin kuviin ja tunnelmiin energistä päivää toivotellen.

 

NOTE! Sain juuri sähköpostia Silverjungle’n tytöiltä ja arvatkkahan mitä koodilla rauha20 saatte – 20% alennuksen tilauksestanne(ei poistokori eikä kevätkori)  ja se on voimassa 11.5.2014 saakka. Aika huisia vai mitä?

blogiyhteisty%C3%B6.jpg

6 kommenttia “Rocking with stripes and Silverjungle

    1. Kiitos Jaana. Raidat on kyllä mukavan raikkaita. Niitä pitäisi vaan uskaltaa yhdistellä rohkeammin kuten tässä tähtikuvioon.

  1. Ihanat asukokonaisuudet! &hearts; Silverjungle on kyllä tosi kiva merkki, piristävä ja raikas. :)<br />
    <br />
    Tervetuloa naapuriksi! &hearts;

    1. Kiitos Jenni &hearts;. Eikös? Mielestäni lastenvaatteiden pitää olla kantajansa näköisiä. Tälle touhukaksikolle nämä ovat omiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *