A Place of Peace and Harmony – makuuhuoneen muutos

 8.jpg

 

Makuuhuoneeseen  haettiin tarkoituksella hieman utuista ja pelkistettyä tyyliä. Kaksi seinää maalattiin Tikkurilan sävyllä Mulperi, jota vielä itse hiukan vaalennettiin valkoisella uniikin värin saavuttamiseksi. Vaikka seinien maalaus muuttikin huoneen tunnelmaa suurin muutos syntyi kuitenkin siirtämällä sänky ikkunan eteen.

 

2.jpg

 

5.jpg

 

4.jpg

 

1.jpg

 

Seinät jätettiin tarkoituksella tyhjiksi ja tuskin niille mitään laitetaankaan. Jännää miten sen huomaa vasta nyt, että paljaat seinät ovat tosi tärkeä osa rauhallista tunnelmaa.  Sängyn paikan vaihdoksen myötä makuuhuoneen etuosaan jäi hurjasti tilaa. Pienessäkin makuuhuoneessa niin voi käydä, kun huonekalut sijoitellaan toisin. Ja siihen tilaan onkin suunnitteilla pukeutumistila. Palaan aiheeseen hiukan myöhemmin.

 

6.jpg

 

Paikallisella Facebook kirpalla oli jokin aika sitten myynnissä vaalea Ektorp nojatuoli ja hintakin oli vain 50 euroa. En sitä ostanut, koska en tiennyt mihin sen laittaisin. Nyt sille olisi ollut paikka makuuhuoneessa blaah. Ei auta kuin vain alkaa etsimään joko Ektorpia tai sitten jotain muuta vaaleansävyistä nojatuolia.

 

7.jpg

 

Kylläpä nyt nukuttaakin hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *